Понад 900 українських жінок в отримали звання «Мати-героїня», серед таких і мешканка с.Маразліївка Притула Олена Вікторівна.

Відповідно до Указу Президента України № 568/2020 від 15.12.2020 р. за вагомий особистий внесок у виховання дітей, створення належних умов для їхнього інтелектуального, фізичного та духовного розвитку, президентом України В.О.Зеленським, присвоєно почесне звання «Мати-героїня» багатодітній матері з с.Маразліївка, Притулі Олені Вікторівні.

Саме з цієї нагоди, 19.02.2021 року, Маразліївський сільський голова Топор В.О. та начальник Управління ОКСМС Бадіна О.Ю. привітали родину Притули О.В. з отриманням державної відзнаки (орден, посвідчення) «Мати – героїня» та побажали матусі міцного здоров’я, благополуччя, достатку, тепла, шани та поваги від дітей і рідних. Зі сльозами на очах та з великою вдячністю за подароване життя, звернулися до своєї найріднішої мами її діти, декламували вірш-подяку та обіймали ту, що виховує, допомагає є порадницею і найкращим другом-наставником. Дякувала своїм синам та донькам і Олена Вікторівна, адже це вони спонукають її бути сильною, терплячою, цілеспрямованою і робити все можливе для їх благополуччя, навчання, безтурботного дитинства та реалізації всіх їх побажань, задумів. Також, сьогодні були подарунки, квіти, вітальні відео-листівки, приємні слова від рідних до матері, а ще гордість, що в нашій маленькій громаді є люди, якими ми пишаємося та які прикладом для всіх нас, як потрібно жити, кохати, і не зважаючи ні на які труднощі йти вперед з високо піднятою головою.

Фото без опису