Україна

Маразліївська сільська рада

Білгород - Дністровського району Одеської області 

 РІШЕННЯ (проект)

Про передачу та виділення коштів на  рахунок відділу житлово-комунального господарства та благоустрою  Маразліївської сільської ради на 2021 рік»

            Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Бюджетним кодексом України, заслухавши інформацію Флори В.О Про внесення змін і доповнень до рішення сільської ради від 24.12.2020 року № 54-УІІI «Про затвердження коштів з місцевого бюджету громади для передачі на рахунок відділу житлово-комунального господарства та благоустрою  Маразліївської сільської ради на 2021 рік» та перерозподіл коштів  в сумі 818 000,00 грн.,   Маразліївська сільська рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати згоду на передачу та виділення коштів до відділу житлово-комунального господарства та благоустрою Маразліївської сільської ради у сумі  818 000,00 грн.,  а саме:

1.1 на будівельні матеріали (відсів, пісок, цемент, клей, фарба), господарчі товари, запчастини до спецтехніки,  електротовари у сумі 678 000,00 грн.

1.2 проектні роботи по спортивному майданчику (с. Маразліївка) та  розпліднику у сумі 140 000,00 грн.

2. Головному бухгалтеру відділу житлово-комунального господарства та благоустрою Маразліївської сільської ради Колібабі Л.Г., здійснити нарахування затверджених коштів для потреб відділу житлово-комунального господарства та благоустрою Маразліївської сільської ради  на  2021 рік.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (голова - Станков М.М).

Маразліївський сільський голова                                                                                               В.О.Топор

с. Маразліївка

«___» лютого 2021 року

№       - VІІI