Щоб дійти до мети,

треба насамперед іти. 
 Бальзак

 

Людина, зазвичай, ставить собі цілі, досягає їх, ставить нові – вищі. Це нормальний кругообіг життя - хотіти і прагнути більшого. Але що, як ти не знаєш чого хочеш? Як досягти успіху, якщо ти не розумієш в якому напрямку іти?

З 21.09 по 24.09.2020 року, повідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості Валентина Касаткіна-Белікчі, в рамках тижня профорієнтації, провела низку профорієнтаційних заходів в ЗЗСО міста та району на тему: «Профорієнтатор помічник в побудові Вашої карєри». Заходи відбулися в ЗЗСО №11, Шабівському ЗЗСО №1, в ЗЗСО №1 та в Бритівському ЗЗСО, відповідно.

Учні, наввипередки, розповідали про своє бачення власного майбутнього. Хоча багато хто іще не впевнений в чіткості картинки, але жага в очах свідчить про світле майбутнє. Спеціаліст ЦЗ повідомила присутніх про послуги, які надає центр зайнятості випускникам, показала відеоролик про Одеський ЦПТО, провела профорієнтаційні тести. В кінці заходів охочі записались на проходження глибинної профорієнтації на консультаційній мережі «Моя професія».

Коли людина знає, чого вона хоче – це вже 50% успіху.