Онлайн нарада
партнерів проекту РАТН «Заради життя»

13 серпня 2020 року відбулася онлайн нарада партнерів проекту РАТН «Заради життя» організована Державною установою «Центр пробації» та ВБО «Мережа організацій, що працюють в пенітенціарній сфері» за сприянням міжнародної організації РАТН в рамках проекту «Заради життя: якісні інтегровані послуги з ВІЛ, туберкульозу та вірусного гепатиту С для людей в конфлікті з законом» за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).
Метою даного заходу було обговорення з партнерами стану надання пакету послуг з ВІЛ-інфекції, туберкульозу, вірусного гепатиту С та соціального супроводу в рамках проекту РАТН «Заради життя» громадянам, які знаходяться на обліку в уповноважених органах пробації та організації індексного тестування на ВІЛ партнерів ВІЛ-інфікованих громадян.
Учасники наради заслухали інформацію про результати роботи USAID «Заради життя» в установах ДКВС України, уповноважених органах пробації за 2019-2020 роки та плани роботи на 2021 рік.
Також, присутніх поінформовано про впровадження проекту «Заради життя: якісні інтегровані послуги з ВІЛ, туберкульозу та вірусного гепатиту С для людей в конфлікті з законом» в уповноважених органах пробації у 12 пілотних регіонах.
Наостанок партнери проекту обговорили існуючі проблеми та шляхи їх вирішення щодо надання пакету послуг громадянам, які знаходяться на обліку в уповноважених органах служби пробації.

Тетяна Тараненко,
Білгород-Дністровський міськрайонний відділ філії
Державної установи «Центр пробації» в Одеській області

Фото без описуФото без опису