Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Возможно, это изображение текст

Возможно, это изображение текст

Возможно, это изображение текст «навчайтеся доглядати го INgenius спльно 3 IREX переклали та адаптували ували практичн рекомендац" щодо медичного супроводу ветеранi̇в ветеранок. тексти доступн на ingeniusua.org a вi̇део на канал INgenius в YouTube. навчальн курси для доглядальникив також проводять обласн департаменти соцального захисту населення. дизнайтеся, чи проходять такi̇ заходи y вашому регіоні. контакти обласних департаментв на сайт мнсоцполтики (msp.gov.ua).»

Возможно, это изображение текст «якщо вам бракуе юридичной нформаци, звернться на гарячу лнюю го "юридична сотня>> 0 800 308 100 або на гарячу лню миноборони 15-12, 15- щоби отримати безкоштовну юридичну консультацю.»

Возможно, это изображение текст «якщо ви дезналися про поранення близькой людини i не знаете, за що хапатися, на сайт "правовий навгатор>> € вся необхдна нформация про шлях пораненого вi̇д евакуацё до оформлення нвалдност: як отримати довдку про обставини травми, як оформити грошову допомогу, де взяти зразки заяв рапортв. navigator.pryncyp.com роздил вйськов 3 пораненнями чат-бот в Telegram @pryncyp_bot»

Догляд за пораненими. Де близькі ветеранів можуть отримати допомогу?

Доглядати поранених ветеранів — важка місія, яка зазвичай лягає на плечі рідних та близьких. Вони постійно перебувають поруч із ними у лікарнях, центрах реабілітації чи вдома. Вони беруть на себе догляд, фізичну й психологічну підтримку, а ще — купу бюрократичних питань. Водночас виконують хатні справи, виховують дітей і працюють.

Тривала доглядова праця виснажує фізично й емоційно, тому піклувальники також потребують підтримки.

Правозахисний центр для військових та їхніх родин Принцип пригадав, де і яку допомогу можуть отримати рідні ветеранів.