У К Р А Ї Н А

Маразліївська сільська рада

Білгород-Дністровський район Одеська область

 

Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

 

Про затвердження Програми забезпечення

адаптованими молочними сумішами дітей,

народжених від ВІЛ – інфікованих  матерів,

на 2024 рік

 

         З метою попередження захворювань на ВІЛ-інфекцію та забезпечення адаптованими молочними сумішами дітей, народжених від ВІЛ – інфікованих матерів , відповідно до  ст. 26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись Законом України „Про затвердження Загальнодержавної цільової соціальної програми протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу ,  сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

          1.Затвердити Програму забезпечення адаптованими молочними сумішами дітей, народжених від ВІЛ – інфікованих матерів, на 2024 рік (далі - Програма), що додається.

          2.Відділу з питань соціального захисту населення Маразліївської сільської ради забезпечити організацію виконання заходів Програми та прозвітувати про хід її реалізації в кінці року.

          3.Фінансовому управлінню Маразліївської сільської ради  передбачати асигнування на реалізацію заходів Програми,  відповідно до Розрахунку  асигнувань з  коштів місцевого бюджету (додаток 2).

         4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію Маразліївської сільської ради з гуманітарних питань (голова комісії – ЗАЄЦЬ С.В.).

 

 

 

 

Сільський голова                                                                                   Віктор ТОПОР

 

 

 

 

 

 

 

с. Маразліївка

«22» грудня 2023 року

№ ______-VIII