УКРАЇНА

                                      Одеська область, Білгород-Дністровський район

                                                         Маразліївська сільська рада

 

                                                                 Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЄКТ)

 

Про затвердження технічної документації щодо інвентаризації земель, з метою формування земельної ділянки комунальної власності   з кадастровим номером 5120881600:01:003:0528, площею 5,7068 га Маразліївської сільської ради Білгород-Дністровського району, Одеської області (за межами с. Долинівка) з метою наступного викупу права оренди на земельних торгах

               Керуючись пунктом 34 ст.26 Закону України «Про  місцеве самоврядування в Україні», ст. ст.12 п. в, 78,79,80, 83, 122 п.1,124,125, 126 Земельного Кодексу України, беручи до уваги зміни до Земельного законодавства України щодо документації із землеустрою, Постановою Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку проведення інвентаризації земель та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України» від 5 червня 2019 р. № 476,  Закону України  № 1423-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин»  розглянувши технічну документацію щодо інвентаризації земель, з метою формування земельної ділянки комунальної власності   Маразліївська сільська рада

 ВИРІШИЛА:

1.  Затвердити технічну документацію щодо інвентаризації земель, з метою формування земельної ділянки комунальної власності  Маразліївської сільської ради Білгород-Дністровського району  Одеської області з цільовим призначенням 01.01 Для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з кадастровим.№ 5120881600:01:003:0528, площею 5,7068 га яка розташована за адресою: Маразліївська сільська рада, Білгород-Дністровський район, Одеська область (в межах с. Полянка)  з метою наступного викупу права оренди на земельних торгах.

2. Зобов´язати Маразліївську сільську раду здійснити дії щодо реєстрації права комунальної власності на земельну ділянку у відповідності до Закону України « Про реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень»

3. Спеціалісту із земельних відносин Маразліївської сільської ради  внести відповідні зміни в земельно-облікові документи сільської ради.

  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам'яток історичного середовища та благоустрою (голова комісії   Писарогло  І. В.)

 

                     

                          Сільський  голова                                               Віктор ТОПОР

 

                с.  Маразліївка

      «___»____________ 2023  року   

      №   ­­­­______ -VIII