6 лютого поточного року спільною робочою групою, до складу якої увійшли працівники структурних підрозділів райдержадміністрації, було здійснено виїзд до Маразліївської територіальної громади. Групу очолила в.о. голови-начальника Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Тетяна ДОМЧИНСЬКА.

У ході поїздки була проведена зустріч із Маразліївським сільським головою Віктором ТОПОРОМ та працівниками сільської ради. Під час зустрічі між представниками райдержадміністрації та місцевого самоврядування розглядались проблемні питання щодо проведення капітального ремонту дороги, між населеними пунктами Монаші-Тузли, яка з’єднує трасу Одеса-Рені з інвестиційно привабливими курортними районами сіл Лебедівка, Миколаївка та іншими перлинами відпочинку вздовж узбережжя Чорного моря, вирішення питання опалення під час відсутності електропостачання в багатоповерхових будинках села Маразліївка, розгортання додаткового “Пункту незламності” в одному з будинків на випадок винекнення надзвичайної ситуації, облаштування укриттів цивільного захисту в навчальних закладах Маразліївської сільської ради, проведення роз’яснювальної роботи із керівництвом агропідприємства ВАТ “Октябрський” щодо погашення ним заборгованостей по сплаті податків. Окрім того, було розглянуто ряд питань, що стосуються проведення природоохоронних робіт з розчистки русла місцевої річки Алкалії.

Маразліївський сільський голова Віктор ТОПОР запевнив представників районної влади в тому, що з боку місцевої влади робиться все можливе щодо покращення ситуації, а саме, на сесії сільської ради були виділені кошти на розчистку русла річки Алкалія, на облаштування пунктів обігріву та простійших укриттів, переведення шкільної котельні на альтернативний вид палива та інше.

Фото без описуФото без опису