По закінченню обласної селекторної наради, в Білгород-Дністровській районній державній адміністрації відбулась нарада з головами територіальних громад. Засідання провела в.о. голови-начальника Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Тетяна ДОМЧИНСЬКА.

У ході засідання розглядались питання щодо виконання завдань із проведення мобілізації на території району та правила утримання тварин в населених пунктах і проведення протиепізоотичних заходів.

З доповіддю по першому питанню перед присутніми виступили заступник начальника Білгород-Дністровського РТЦК та СП Сергій КОВАЛЬ і завідувач сектору мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації Віталій ДІДЕНКО. З інформацією по другому питанню учасників наради ознайомив начальник Білгород-Дністровського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Одеській області Петро СЬОМИК.

Возможно, это изображение 4 человека, люди сидят, люди стоят и в помещенииВозможно, это изображение 12 человек, люди сидят, люди стоят и в помещении