Нарада пройшла за участю в.о. голови-начальника Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації Тетяни ДОМЧИНСЬКОЇ, представників правоохоронних, рятувальних та військових підрозділів.

Першим питанням порядку денного селекторної наради були інформативні доповіді начальників районних військових адміністрацій про поточний стан справ у районах.

Далі учасники селекторної наради перейшли до розгляду питань порядку денного.

Про забезпечення роботи та стабілізації енергосистеми Одеської області доповіли генеральний директор «ДТЕК Одеські Електромережі» Дмитро ГРИГОР’ЄВ та директор Департаменту систем життєзабезпечення та енергоефективності Антон ШАЛИГАЙЛО.

Директор Департаменту з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Сергій ГОТКО доповів про роботу «Пунктів незламності» та стаціонарних пунктів обігріву на території Одеської області.

Володимир ФРОЛОВ, директор Департаменту економічної політики та стратегічного планування Одеської ОВА доповів про стан погашення заборгованості з виплати заробітної плати на підприємствах області.

Про стан будівництва (капітального ремонту) амбулаторій на території Одеської області доповів Віктор ЛУНГУЛ, директор Департаменту будівництва та дорожнього господарства.

За результатами обласної селекторної наради усім відповідним особам були надані доручення.Возможно, это изображение 10 человек, люди сидят, люди стоят и в помещенииФото без опису