Фото без опису

ТЕТЯНА ВОЛОДИМИРІВНА ІВАНЕНКО

 

Фото без опису

Капітан медичної служби Іваненко Тетяна Володимирівна, народилась 23 грудня 1985 року в місті  Білгород-Дністровський Одеської області в сім’ї службовців.

Закінчивши Вигінську загальноосвітню школу та Ізмаїльське медичне училище за спеціальністю «зубний технік», деякий ас працювала за фахом.

В січні 2010 року вступила до лав ЗСУ на військову службу за контрактом, на посаду старшої медичної сестри сортувально-евакуаційного  відділення 61 Військового мобільного госпіталю. З 20 липня по 25 серпня 2014 року приймала участь у здійсненні медичного забезпечення військ в зоні АТО. У 2017 році знову повертається в зону АТО, з червня по жовтень виконувала обов’язки за призначенням.

За весь час своєї трудової діяльності Тетяна Володимирівна підвищувала свій професійний рівень та фахові знання, так, у свій час, вона закінчила Національний медичний Університет ім. Пирогова м. Вінниця, у 2015 році отримала військове звання молодший лейтенант медичної служби, в 2017 році закінчила Українську військово-медичну Академію з відзнакою. Далі було навчання в Одеському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, за спеціальністю менеджмент у галузі знань Управління та адміністрування.

На теперішній час Тетяна Іваненко проходить службу на посаді офіцера відділу узагальнення та забезпечення майном за класами постачання оперативно-медичного управління Військово-медичного клінічного центру Південного регіону.