Фото без опису

 

Шановні учасники бойових дій, воїни-інтернаціоналісти, члени сімей загиблих, ветерани війни!

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та 33-тя річниця виведення військ з Афганістану.

З нагоди цього дня висловлюю щиросердні побажання воїнам-інтернаціоналістам та членам їх родин і засвідчую  глибоку шану й повагу мужності та самовідданій праці  учасникам бойових дій, людям, яким довелося в мирні повоєнні роки виконувати нелегкий інтернаціональний обов’язок в «гарячих точках»: Афганістані, Чилі, Іспанії, Єгипті, В’єтнамі, Ефіопії, Кубі, Анголі та інших країнах світу.

Ви як ніхто знаєте справжню ціну війни і миру, вмієте цінувати сьогоднішній день, усвідомлювати свою відповідальність за майбутнє, за долю прийдешніх поколінь. Ви є яскравим прикладом для наслідування молодому поколінню, взірцем служіння народу та державі.

Час і досі не загоїв рани учасників жорстокої Афганської війни, які живуть і працюють в Білгород-Дністровському районі, ніколи не забуваючи друзів, які  загинули на чужій землі. Вічна пам’ять воїнам, до кінця виконавшим свій військовий обов’язок!

Сьогодні ми схиляємо голову в скорботі за тими, хто не повернувся з «гарячих точок» планети. Висловлюю подяку воїнам, котрі зайняли активну громадянську позицію, щиро бажаю Вам і Вашим родинам добра і щастя, миру і достатку, міцного здоров’я та довгих років життя!

Нехай завжди над нами буде мирне небо!

З повагою

Голова Білгород-Дністровської

районної державної адміністрації                                Василь САМОКИШ