Наша ранкова кава була у компанії з представниками Державна служба якості освіти України та її управлінь у регіонах. Всього – майже сотня учасників 

Ми розповідали, як говорити про реалізацію безбар’єрності у освітньому напрямі, зберігаючи єдиний тон у всіх комунікаціях. І розкриваючи ключове повідомлення – що саме отримає людина від змін, яким чином нововведення покращить її життя, які нові можливості надасть.

 Все це прописано в Комстратегії з безбар’єрності, якій, власне, і була присвячена більша частина розмови. Дякуємо команді Державної служби якості освіти України за ініціативу щодо зустрічі.

Нагадаємо, Комунікаційну стратегію до Плану заходів з реалізації Нацстратегії безбар’єрності Рада безбар’єрності затвердила у жовтні 2021 року. Документ визначає загальний підхід при висвітленні теми безбар’єрності, наратив, ключові повідомлення, стратегічні цілі і показники їх досягнення.

 Державна служба якості освіти України реалізує державну політику у сфері освіти. Її діяльність спрямовується і координується Кабінет Міністрів України через міністра Міністерство освіти і науки України.

Міністерство культури та інформаційної політики України Stratcom Ukraine

#bezbariernist #безбарєрність #barrierfree #BarrierFree_Ukraine

Фото без опису