Сьогодні, 24 січня 2022 року, відбулася  щотижнева апаратна нарада під головуванням очільника району  Василя Самокиша  за участю  керівників структурних підрозділів райдержадміністрації  та територіальних  підрозділів ЦОВВ.

На апаратній нараді  голова РДА  Василь Петрович  надав низку  доручень  присутнім, відповідно до розподілу їх функціональних обов’язків, згідно з нормами законодавства.

Зокрема, підкреслив необхідність посилення інформаційно-роз’яснювальної  кампанії  сімейними лікарями району зі своїми декларантами  щодо вакцинації  від COVID -19  та широкого висвітлення інформації  в друкованих засобах масової інформації, офіційному веб-сайті, соціальних мережах з питань рутинної вакцинації населення.

Також Василь Самокиш наголосив на важливості виїздів медичних мобільних бригад з вакцинації від COVID-19 до сіл  району, згідно із затвердженим графіком та заздалегідь оповіщеним населенням.

Заслухавши інформацію голови Маразліївської сільської ради про виконання делегованих повноважень у сфері освіти, охорони здоров’я, культури, молодіжної політики та соціального захисту населення,  звернув  увагу щодо активізації роботи з питань укладання декларацій місцевого населення з сімейними лікарями та збільшення відсотку вакцинованих осіб від вірусної хвороби COVID-19, спричиненої  коронавірусом SARS-CoV-2.

Також надав доручення продовжити  роботу Білгород-Дністровського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області, Білгород-Дністровського районного відокремленого підрозділу ДУ «Одеський ОЦКПХ МОЗ» спільно з сільськими, селищними, міськими радами району  щодо покращення санепідситуації в районі,  в частині забезпечення якісною питною водою населення Білгород-Дністровського району.