30 грудня 2021 року,  напередодні Нового року в селі Андріївка Мологівської сільської ради відбувся дитячо -  юнацький турнір  з боксу,  за підтримки  Федерації Боксу Білгород – Дністровського району.

За дорученням голови райдержадміністрації Василя Самокиша, його заступник Максим Бритков здійснив робочий виїзд  на захід,  з метою привітання юних спортсменів – боксерів  району.

 Змагання   перетворилися у  яскраве, феєричне спортивне свято, де вирували справжні емоції.  Найкращих результатів, як правило, досягали найбільш треновані і амбітні спортсмени з мотивацією на перемогу. Але дружба і оптимістичний настрій  перемогли. Всі спортсмени – боксери  отримали грамоти, медалі та новорічні солодкі подарунки.

Заступник голови зазначив, що Білгород – Дністровська райдержадміністрація і надалі  всебічно підтримуватиме  розвиток дитячо - юнацького  боксу в районі та популяризації  здорового способу життя серед дітей та молоді.  Побажав юним спортсменам  та їх тренерам  міцного здоров’я, незламної віри і цілеспрямованості  в досягненні нових спортивних висот у наступному році.