Привітання Голови ДРС Ксенії Ляпіної з Новим роком та Різдвом Христовим –  Державна регуляторна служба України

Шановні мешканці 

 Білгород – Дністровського району !

 

 Сердечно вітаю вас з Новим 2022  роком та Різдвом Христовим! Це самі довгоочікувані, світлі та найулюбленіші з дитинства свята, з якими пов’язані найтепліші спогади та найкращі сподівання.

Рік 2021 був складним і неоднозначним. Він дарував нам новий життєвий і професійний досвід та реалізацію наших задумів. Разом з тим були й складнощі, які ми успішно долали. Співпраця органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, базових підприємств та  господарств  підтвердила істину, що разом ми здатні вирішувати будь-які проблеми. Дякуємо усім, хто своїм талантом, мудрістю та невтомністю творив історію нашого краю протягом року.

Попереду нас чекає чимало здобутків та нових проєктів. Впевнений, що наступний рік буде ще більш успішним і радуватиме  нас  новими   звершеннями.

Тож нехай Новий рік прийде до кожної оселі добрим і радісним, принесе злагоду і достаток, світло новорічних вогнів зігріває ваші душі, а таїнство Різдва Христового наповнить серця  вірою  у  кращий  завтрашній  день. 

Бажаю, щоб чарівність новорічної ночі, тайна коляди та божественні миттєвості Різдва  - дарували  життєву силу і натхнення на добрі справи, здійснення усіх задумів та сподівань, нових творчих здобутків.

Веселих та  радісних  вам   свят !





 

З повагою

 

Голова 

Білгород – Дністровської

районної державної адміністрації                       Василь САМОКИШ