Під головуванням Василя Самокиша, голови Білгород-Дністровської райдержадміністрації, 21 грудня 2021 року відбулось засідання колегії райдержадміністрації. На колегію були запрошені керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та територіальних підрозділів ЦОВВ, голови територіальних громад, представники засобів масової інформації.

Відповідно до затвердженого порядку денного, в ході засідання колегії всі питання доповідачами всебічно розкриті та конструктивно розглянуті членами колегії. Відкритим голосуванням колегіально прийнято відповідні рішення:

Винести питання щодо розроблення «Стратегії розвитку Білгород – Дністровського району Одеської області на період 2022-2027 роки» на чергову сесію Білгород-Дністровської районної ради, яка відбудеться 24.12.2021 року.

Відділу фінансів РДА та головам територіальних громад здійснювати моніторинг соціально – економічної ситуації та виконання планів місцевих бюджетів, забезпечивши  роботу з наповнення місцевих бюджетів та залучення додаткових резервів.

Відділу економіки та агропромислового комплексу РДА продовжити роботу з питань дотримання законодавства про працю щодо забезпечення виплати заробітної поплати та рекомендувати головам територіальних громад району постійно проводити роботу з питань забезпечення додаткових надходжень податків з доходів фізичних та юридичних осіб в результаті проведення заходів з легалізації заробітної плати та зайнятості населення і контролю за погашенням заборгованості підприємствами – боржниками.

         Відділу освіти, культури, спорту та охорони здоров’я РДА продовжувати здійснювати контроль за перебігом вакцинації населення в Центрах первинної медико – санітарної  допомоги та гострої респіраторної хвороби COVID – 19 на території району.

Керівникам закладів охорони здоров’я району  здійснювати своєчасне надання первинної допомоги хворим  та хворим на коронавірусну хворобу, проводити  інформаційно – роз’яснювальну  роботу щодо необхідності  отримання повного курсу  вакцинації від COVID-19.

Відділу містобудування, архітектури, інфраструктури та житлово – комунального  господарства РДА продовжувати здійснювати контроль за поводження з твердими побутовими відходами на території району.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису