Україна

Маразліївська сільська рада

Білгород - Дністровського району Одеської області

 

  РІШЕННЯ(ПРОЕКТ)

 

Про  затвердження програми

«Підготовка молоді до служби в

Збройних Силах України на 2021рік»

Маразліївської ОТГ

 

            Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Бюджетним кодексом України, з  метою   виконання Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», відповідно до Указу Президента України від 25 жовтня 2002 року №948/2002 «Про Концепцію допризовної підготовки і військово-патріотичного виховання молоді», постанов Кабінету Міністрів України від 30 листопада 2000 року №1770 «Про затвердження положень про допризовну підготовку і підготовку призовників з військово-технічних спеціальностей», Маразліївська сільська рада    

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити програму з «Підготовка молоді до служби в Збройних Силах України на 2021рік» по Маразліївській територіальній громаді (далі – Програма), яка додається (додаток 1).
  2. Виділити кошти на програму  з «Підготовка молоді до служби в Збройних Силах України на 2021рік» по Маразліївській територіальній громаді в сумі 25 000,00грн.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (голова - Станков М.М).

 

Маразліївський сільський голова                                                                           В.О.Топор

с. Маразліївка

«        » серпня   2021 року

№          - VІІI