УКРАЇНА

                                                           Маразліївська сільська рада

                                          Білгород-Дністровський район Одеська область

 

                                                                       Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Звєздун Валентині Миколаївні, громадянину України Звєздун Сергію Петровичу у спільну сумісну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку,  господарських  будівель і споруд (присадибна ділянка) площею: 0,2094 га в с. Широке, вул. Затишна, 13, Білгород-Дністровського району  Одеської області.

          Керуючись ст.26 Закону України «Про   місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 40, 78, 81, 118, 121,125,186,  Земельного Кодексу України, розглянувши заяву гр. Звєздун В. М., Звєздун С. П., щодо надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у спільну сумісну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку,  господарських  будівель і споруд (присадибна ділянка)  в с. Широке,  вул. Затишна, 13, Білгород-Дністровського району Одеської області, Маразліївська сільська рада

ВИРІШИЛА:

        1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Звєздун Валентині Миколаївні, громадянину України Звєздун Сергію Петровичу у спільну сумісну власність для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), загальною площею: 0,2094 га кадастровий номер: 5120888200:02:003:0025, яка розташована за адресою: с. Широке, вул. Затишна, 13, Білгород-Дністровського району Одеської області.

          2. Передати громадянам України Звєздун В.М., Звєздун С. П. безоплатно у спільну сумісну власність земельну ділянку загальною площею: 0,2094 га, кадастровий номер: 5120888200:02:003:0025 цільове призначення 02.01., для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка знаходиться за адресою: с. Широке, вул. Затишна, 13, Білгород-Дністровського району Одеської області.

          3. Право власності на земельну ділянку виникає з моменту державної реєстрації цього права (стаття 125 Земельного кодексу України).

         4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії Писарогло І. В.).

 

      Маразліївський    сільський  голова                                                                   В.О. Топор

 

        с.  Маразліївка

            серпня  2021  року

        №  _____  - VІІІ                                                                                                                     

 

                                                                                     

У К Р А Ї Н А

Маразліївська сільська рада

Білгород-Дністровський район Одеська область

 

                                                          Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

 

Про надання дозволу  на розробку проекту землеустрою гр. України Кучер Валерію Михайловичу щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність із земель комунальної власності (землі запасу), не надані у власність чи користування, (зі зміною цільового призначення «землі запасу» на «для ведення особистого селянського господарства» кадастровий номер: 5120888200:01:001:0113, площею: 1,2643 га, яка знаходиться на території  Маразліївської сільської ради, Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с. Широке).

  

          Керуючись пунктом 34 ст. 26 Закону України «Про  місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 33, 116, 118, 121 Земельного Кодексу України, Керуючись постановою Кабінету Міністрів України «Деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин» від 16 листопада 2020 року № 1113,  Закону України № 1423-ІX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин»», беручи до уваги зміни до Земельного законодавства України щодо документації із землеустрою, розглянувши заяву гр. Кучер В. М., сесія Маразліївської сільської ради

 ВИРІШИЛА:

    1. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою гр. Кучер В. М. щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність із земель комунальної власності (землі запасу), не надані у власність чи користування, (зі зміною цільового призначення) «землі запасу» на «для ведення особистого селянського господарства» кадастровий номер: 5120888200:01:001:0113, площею: 1,2643 га,  яка розташована на території Маразліївської сільської  ради, Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с. Широке).

    2. Рекомендувати гр. Кучер Валерію Михайловичу звернутись в землевпорядну організацію, яка має право на виконання землевпорядних робіт, для замовлення проекту землеустрою на вищевказану земельну ділянку.

   3. Розроблений та погоджений у встановленому законодавством порядку проект землеустрою подати на затвердження чергової сесії Маразліївської сільської ради.                                                                                     4.   Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії Писарогло І. В.)

 

 

 

 

Маразліївський сільський голова                                                          В.О. Топор

 

с. Маразліївка

      серпня 2021 р.

№ _____- VІІІ

                                                                                   

У К Р А Ї Н А

Маразліївська сільська рада

Білгород-Дністровський район Одеська область

 

                                                          Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

 

Про надання дозволу  на розробку проекту землеустрою гр. України Коваленко Олексію Сергійовичу щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність із земель комунальної власності (землі запасу), не надані у власність чи користування, (зі зміною цільового призначення) «землі запасу» на «для ведення особистого селянського господарства» кадастровий номер: 5120881600:01:002:0343, площею: 1,9278 га, яка знаходиться на території  Маразліївської сільської ради, Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с. Великомар?янівка).

  

          Керуючись пунктом 34 ст. 26 Закону України «Про  місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 33, 116, 118, 121 Земельного Кодексу України, Керуючись постановою Кабінету Міністрів України «Деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин» від 16 листопада 2020 року № 1113,  Закону України № 1423-ІX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин»», беручи до уваги зміни до Земельного законодавства України щодо документації із землеустрою, розглянувши заяву гр. Коваленко О.С., сесія Маразліївської сільської ради

 ВИРІШИЛА:

    1. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою гр. Коваленко Олексію Сергійовичу, щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність із земель комунальної власності (землі запасу), не надані у власність чи користування, (зі зміною цільового призначення) «землі запасу» на «для ведення особистого селянського господарства» кадастровий номер: 5120881600:01:002:0343, площею: 1,9278 га,  яка розташована на території Маразліївської сільської  ради, Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с. Великомар?янівка).

    2. Рекомендувати гр. Коваленко Олексію Сергійовичу звернутись в землевпорядну організацію, яка має право на виконання землевпорядних робіт, для замовлення проекту землеустрою на вищевказану земельну ділянку.

   3. Розроблений та погоджений у встановленому законодавством порядку проект землеустрою подати на затвердження чергової сесії Маразліївської сільської ради.                                                                                     4.   Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії Писарогло І. В.)

 

 

Маразліївський сільський голова                                                          В.О. Топор

 

с. Маразліївка

      серпня 2021 р.

№ _____- VІІІ

                                                                                   

У К Р А Ї Н А

Маразліївська сільська рада

Білгород-Дністровський район Одеська область

 

                                                          Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

 

Про надання дозволу  на розробку проекту землеустрою гр. України Коваленко Сергію Григоровичу щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність із земель комунальної власності (землі запасу), не надані у власність чи користування, (зі зміною цільового призначення) «землі запасу» на «для ведення особистого селянського господарства» кадастровий номер: 5120881600:01:002:0342, площею: 1,9278 га, яка знаходиться на території  Маразліївської сільської ради, Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с. Великомар?янівка).

  

          Керуючись пунктом 34 ст. 26 Закону України «Про  місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 33, 116, 118, 121 Земельного Кодексу України, Керуючись постановою Кабінету Міністрів України «Деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин» від 16 листопада 2020 року № 1113,  Закону України № 1423-ІX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин»», беручи до уваги зміни до Земельного законодавства України щодо документації із землеустрою, розглянувши заяву гр. Коваленко С. Г., сесія Маразліївської сільської ради

 ВИРІШИЛА:

    1. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою гр. Коваленко Сергію Григоровичу, щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність із земель комунальної власності (землі запасу), не надані у власність чи користування, (зі зміною цільового призначення) «землі запасу» на «для ведення особистого селянського господарства» кадастровий номер: 5120881600:01:002:0342, площею: 1,9278 га,  яка розташована на території Маразліївської сільської  ради, Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с. Великомар?янівка).

    2. Рекомендувати гр. Коваленко Сергію Григоровичу  звернутись в землевпорядну організацію, яка має право на виконання землевпорядних робіт, для замовлення проекту землеустрою на вищевказану земельну ділянку.

   3. Розроблений та погоджений у встановленому законодавством порядку проект землеустрою подати на затвердження чергової сесії Маразліївської сільської ради.                                                                                     4.   Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії Писарогло І. В.)

 

 

Маразліївський сільський голова                                                          В.О. Топор

 

с. Маразліївка

      серпня 2021 р.

№ _____- VІІІ

                                                                                   

У К Р А Ї Н А

Маразліївська сільська рада

Білгород-Дністровський район Одеська область

 

                                                          Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

 

Про надання дозволу  на розробку проекту землеустрою гр. України Коваленко Ніні Михайлівні щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність із земель комунальної власності (землі запасу), не надані у власність чи користування, (зі зміною цільового призначення) «землі запасу» на «для ведення особистого селянського господарства» кадастровий номер: 5120881600:01:002:0341, площею: 1,9278 га, яка знаходиться на території  Маразліївської сільської ради, Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с. Великомар?янівка).

  

          Керуючись пунктом 34 ст. 26 Закону України «Про  місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 33, 116, 118, 121 Земельного Кодексу України, Керуючись постановою Кабінету Міністрів України «Деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин» від 16 листопада 2020 року № 1113,  Закону України № 1423-ІX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин»», беручи до уваги зміни до Земельного законодавства України щодо документації із землеустрою, розглянувши заяву гр. Коваленко Н. М., сесія Маразліївської сільської ради

 ВИРІШИЛА:

    1. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою гр. Коваленко Ніні Михайлівні, щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність із земель комунальної власності (землі запасу), не надані у власність чи користування, (зі зміною цільового призначення) «землі запасу» на «для ведення особистого селянського господарства» кадастровий номер: 5120881600:01:002:0341, площею: 1,9278 га,  яка розташована на території Маразліївської сільської  ради, Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с. Великомар?янівка).

    2. Рекомендувати гр. Коваленко Ніні Михайлівні  звернутись в землевпорядну організацію, яка має право на виконання землевпорядних робіт, для замовлення проекту землеустрою на вищевказану земельну ділянку.

   3. Розроблений та погоджений у встановленому законодавством порядку проект землеустрою подати на затвердження чергової сесії Маразліївської сільської ради.                                                                                     4.   Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії Писарогло І. В.)

 

 

Маразліївський сільський голова                                                          В.О. Топор

 

с. Маразліївка

      серпня 2021 р.

№ _____- VІІІ

                                                                                   

У К Р А Ї Н А

Маразліївська сільська рада

Білгород-Дністровський район Одеська область

 

                                                          Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

 

Про надання дозволу  на розробку проекту землеустрою гр. України Лабунець Марії Василівні щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність із земель комунальної власності (землі запасу),  сільськогосподарського призначення, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею: 0,80 га, яка знаходиться на території  Маразліївської сільської ради, Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с. Великомар?янівка).

  

          Керуючись пунктом 34 ст. 26 Закону України «Про  місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 33, 116, 118, 121 Земельного Кодексу України, Керуючись постановою Кабінету Міністрів України «Деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин» від 16 листопада 2020 року № 1113,  Закону України № 1423-ІX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин»», беручи до уваги зміни до Земельного законодавства України щодо документації із землеустрою, розглянувши заяву гр. Лабунець М. В., сесія Маразліївської сільської ради

 ВИРІШИЛА:

    1. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою гр. Лабунець Марії Василівні, щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність із земель комунальної власності (землі запасу), сільськогосподарського призначення, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною  площею: 0,80 га,  яка розташована на території Маразліївської сільської  ради, Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с. Великомар?янівка).

    2. Рекомендувати гр. Лабунець Марії Василівні звернутись в землевпорядну організацію, яка має право на виконання землевпорядних робіт, для замовлення проекту землеустрою на вищевказану земельну ділянку.

   3. Розроблений та погоджений у встановленому законодавством порядку проект землеустрою подати на затвердження чергової сесії Маразліївської сільської ради.                                                                                     4.   Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії Писарогло І. В.)

 

 

Маразліївський сільський голова                                                          В.О. Топор

 

с. Маразліївка

      серпня 2021 р.

№ _____- VІІІ

 

 

                                                                                   

У К Р А Ї Н А

Маразліївська сільська рада

Білгород-Дністровський район Одеська область

 

                                                          Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

 

Про надання дозволу  на розробку проекту землеустрою гр. України Кавун Петру Ігнатовичу щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність із земель комунальної власності (землі запасу),  сільськогосподарського призначення, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею: 0,25 га, яка знаходиться на території  Маразліївської сільської ради, Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с. Великомар?янівка).

  

          Керуючись пунктом 34 ст. 26 Закону України «Про  місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 33, 116, 118, 121 Земельного Кодексу України, Керуючись постановою Кабінету Міністрів України «Деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин» від 16 листопада 2020 року № 1113,  Закону України № 1423-ІX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин»», беручи до уваги зміни до Земельного законодавства України щодо документації із землеустрою, розглянувши заяву гр. Кавун П. І., сесія Маразліївської сільської ради

 ВИРІШИЛА:

    1. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою гр. Кавун Петру Ігнатовичу, щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність із земель комунальної власності (землі запасу), сільськогосподарського призначення, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною  площею: 0,25 га,  яка розташована на території Маразліївської сільської  ради, Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с. Великомар?янівка).

    2. Рекомендувати гр. Кавун Петру Ігнатовичу звернутись в землевпорядну організацію, яка має право на виконання землевпорядних робіт, для замовлення проекту землеустрою на вищевказану земельну ділянку.

   3. Розроблений та погоджений у встановленому законодавством порядку проект землеустрою подати на затвердження чергової сесії Маразліївської сільської ради.                                                                                     4.   Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії Писарогло І. В.)

 

 

Маразліївський сільський голова                                                          В.О. Топор

 

с. Маразліївка

      серпня 2021 р.

№ _____- VІІІ

 

 

 

                                                                                   

У К Р А Ї Н А

Маразліївська сільська рада

Білгород-Дністровський район Одеська область

 

                                                          Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

 

Про надання дозволу  на розробку проекту землеустрою гр. України Слюсар Андрію Сергійовичу щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність із земель комунальної власності (землі запасу),  сільськогосподарського призначення, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею: 0,70 га, яка знаходиться на території  Маразліївської сільської ради, Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с. Широке).

  

          Керуючись пунктом 34 ст. 26 Закону України «Про  місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 33, 116, 118, 121 Земельного Кодексу України, Керуючись постановою Кабінету Міністрів України «Деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин» від 16 листопада 2020 року № 1113,  Закону України № 1423-ІX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин»», беручи до уваги зміни до Земельного законодавства України щодо документації із землеустрою, розглянувши заяву гр. Слюсар А. С., сесія Маразліївської сільської ради

 ВИРІШИЛА:

    1. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою гр. Слюсар Андрію Сергійовичу, щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність із земель комунальної власності (землі запасу), сільськогосподарського призначення, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною  площею: 0,70 га,  яка розташована на території Маразліївської сільської  ради, Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с. Широке).

    2. Рекомендувати гр. Слюсар Андрію Сергійовичу звернутись в землевпорядну організацію, яка має право на виконання землевпорядних робіт, для замовлення проекту землеустрою на вищевказану земельну ділянку.

   3. Розроблений та погоджений у встановленому законодавством порядку проект землеустрою подати на затвердження чергової сесії Маразліївської сільської ради.                                                                                     4.   Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії Писарогло І. В.)

 

 

Маразліївський сільський голова                                                          В.О. Топор

 

с. Маразліївка

      серпня 2021 р.

№ _____- VІІІ

 

 

 

                                                                                   

У К Р А Ї Н А

Маразліївська сільська рада

Білгород-Дністровський район Одеська область

 

                                                          Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

 

Про надання дозволу  на розробку проекту землеустрою гр. України Мудряк Юрію Вікторовичу щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність із земель комунальної власності (землі запасу),  сільськогосподарського призначення, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею: 1,90 га, яка знаходиться на території  Маразліївської сільської ради, Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с. Широке).

  

          Керуючись пунктом 34 ст. 26 Закону України «Про  місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 33, 116, 118, 121 Земельного Кодексу України, Керуючись постановою Кабінету Міністрів України «Деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин» від 16 листопада 2020 року № 1113,  Закону України № 1423-ІX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин»», беручи до уваги зміни до Земельного законодавства України щодо документації із землеустрою, розглянувши заяву гр. Мудряк Ю. В., сесія Маразліївської сільської ради

 ВИРІШИЛА:

    1. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою гр. Мудряк Юрію Вікторовичу, щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність із земель комунальної власності (землі запасу), сільськогосподарського призначення, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною  площею: 1,90 га,  яка розташована на території Маразліївської сільської  ради, Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с. Широке).

    2. Рекомендувати гр. Мудряк Юрію Вікторовичу звернутись в землевпорядну організацію, яка має право на виконання землевпорядних робіт, для замовлення проекту землеустрою на вищевказану земельну ділянку.

   3. Розроблений та погоджений у встановленому законодавством порядку проект землеустрою подати на затвердження чергової сесії Маразліївської сільської ради.                                                                                     4.   Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії Писарогло І. В.)

 

 

Маразліївський сільський голова                                                          В.О. Топор

 

с. Маразліївка

      серпня 2021 р.

№ _____- VІІІ

 

 

 

                                                                                   

У К Р А Ї Н А

Маразліївська сільська рада

Білгород-Дністровський район Одеська область

 

                                                          Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

 

Про надання дозволу  на розробку проекту землеустрою гр. України Карбенюк Людмилі Миколаївні щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність із земель комунальної власності (землі запасу),  сільськогосподарського призначення, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею: 2,00 га, яка знаходиться на території  Маразліївської сільської ради, Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с. Широке).

  

          Керуючись пунктом 34 ст. 26 Закону України «Про  місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 33, 116, 118, 121 Земельного Кодексу України, Керуючись постановою Кабінету Міністрів України «Деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин» від 16 листопада 2020 року № 1113,  Закону України № 1423-ІX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин»», беручи до уваги зміни до Земельного законодавства України щодо документації із землеустрою, розглянувши заяву гр. Карбенюк Л. М., сесія Маразліївської сільської ради

 ВИРІШИЛА:

    1. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою гр. Карбенюк Людмилі Миколаївні, щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність із земель комунальної власності (землі запасу), сільськогосподарського призначення, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною  площею: 2,00 га,  яка розташована на території Маразліївської сільської  ради, Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с. Широке).

    2. Рекомендувати гр. Карбенюк Людмилі Миколаївні звернутись в землевпорядну організацію, яка має право на виконання землевпорядних робіт, для замовлення проекту землеустрою на вищевказану земельну ділянку.

   3. Розроблений та погоджений у встановленому законодавством порядку проект землеустрою подати на затвердження чергової сесії Маразліївської сільської ради.                                                                                     4.   Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії Писарогло І. В.)

 

 

Маразліївський сільський голова                                                          В.О. Топор

 

с. Маразліївка

      серпня 2021 р.

№ _____- VІІІ

 

 

                                                                                   

У К Р А Ї Н А

Маразліївська сільська рада

Білгород-Дністровський район Одеська область

 

                                                          Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

 

Про надання дозволу  на розробку проекту землеустрою гр. України Морозову Миколі Миколайовичу щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність із земель комунальної власності (землі запасу),  сільськогосподарського призначення, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею: 0,50 га, яка знаходиться на території  Маразліївської сільської ради, Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с. Великомар?янівка).

  

          Керуючись пунктом 34 ст. 26 Закону України «Про  місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 33, 116, 118, 121 Земельного Кодексу України, Керуючись постановою Кабінету Міністрів України «Деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин» від 16 листопада 2020 року № 1113,  Закону України № 1423-ІX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин»», беручи до уваги зміни до Земельного законодавства України щодо документації із землеустрою, розглянувши заяву гр. Морозова М. М., сесія Маразліївської сільської ради

 ВИРІШИЛА:

    1. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою гр. Морозову Миколі Миколайовичу, щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність із земель комунальної власності (землі запасу), сільськогосподарського призначення, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною  площею: 0,50 га,  яка розташована на території Маразліївської сільської  ради, Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с. Великомар?янівка).

    2. Рекомендувати гр. Морозову Миколі Миколайовичу звернутись в землевпорядну організацію, яка має право на виконання землевпорядних робіт, для замовлення проекту землеустрою на вищевказану земельну ділянку.

   3. Розроблений та погоджений у встановленому законодавством порядку проект землеустрою подати на затвердження чергової сесії Маразліївської сільської ради.                                                                                     4.   Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії Писарогло І. В.)

 

 

Маразліївський сільський голова                                                          В.О. Топор

 

с. Маразліївка

      серпня 2021 р.

№ _____- VІІІ

 

 

                                                                                   

У К Р А Ї Н А

Маразліївська сільська рада

Білгород-Дністровський район Одеська область

 

                                                          Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

 

Про надання дозволу  на розробку проекту землеустрою гр. України Круковській Альоні Анатоліївні щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність із земель комунальної власності (землі запасу),  сільськогосподарського призначення, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею: 0,30 га, яка знаходиться на території  Маразліївської сільської ради, Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с. Великомар?янівка).

  

          Керуючись пунктом 34 ст. 26 Закону України «Про  місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 33, 116, 118, 121 Земельного Кодексу України, Керуючись постановою Кабінету Міністрів України «Деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин» від 16 листопада 2020 року № 1113,  Закону України № 1423-ІX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин»», беручи до уваги зміни до Земельного законодавства України щодо документації із землеустрою, розглянувши заяву гр. Круковської А. А., сесія Маразліївської сільської ради

 ВИРІШИЛА:

    1. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою гр. Круковській Альоні Анатоліївні, щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність із земель комунальної власності (землі запасу), сільськогосподарського призначення, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною  площею: 0,30 га,  яка розташована на території Маразліївської сільської  ради, Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с. Великомар?янівка).

    2. Рекомендувати гр. Круковській Альоні Анатоліївні звернутись в землевпорядну організацію, яка має право на виконання землевпорядних робіт, для замовлення проекту землеустрою на вищевказану земельну ділянку.

   3. Розроблений та погоджений у встановленому законодавством порядку проект землеустрою подати на затвердження чергової сесії Маразліївської сільської ради.                                                                                     4.   Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії Писарогло І. В.)

 

 

Маразліївський сільський голова                                                          В.О. Топор

 

с. Маразліївка

      серпня 2021 р.

№ _____- VІІІ

 

 

                                                                                   

У К Р А Ї Н А

Маразліївська сільська рада

Білгород-Дністровський район Одеська область

 

                                                          Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

 

Про надання дозволу  на розробку проекту землеустрою гр. України Леусенко Миколі Миколайовичу щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність із земель комунальної власності (землі запасу),  сільськогосподарського призначення, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею: 0,33 га, яка знаходиться на території  Маразліївської сільської ради, Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с. Великомар?янівка).

  

          Керуючись пунктом 34 ст. 26 Закону України «Про  місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 33, 116, 118, 121 Земельного Кодексу України, Керуючись постановою Кабінету Міністрів України «Деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин» від 16 листопада 2020 року № 1113,  Закону України № 1423-ІX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин»», беручи до уваги зміни до Земельного законодавства України щодо документації із землеустрою, розглянувши заяву гр. Леусенко М. М., сесія Маразліївської сільської ради

 ВИРІШИЛА:

    1. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою гр. Леусенко Миколі Миколайовичу, щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність із земель комунальної власності (землі запасу), сільськогосподарського призначення, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною  площею: 0,33 га,  яка розташована на території Маразліївської сільської  ради, Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с. Великомар?янівка).

    2. Рекомендувати гр.  Леусенко Миколі Миколайовичу звернутись в землевпорядну організацію, яка має право на виконання землевпорядних робіт, для замовлення проекту землеустрою на вищевказану земельну ділянку.

   3. Розроблений та погоджений у встановленому законодавством порядку проект землеустрою подати на затвердження чергової сесії Маразліївської сільської ради.                                                                                     4.   Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії Писарогло І. В.)

 

 

Маразліївський сільський голова                                                          В.О. Топор

 

с. Маразліївка

      серпня 2021 р.

№ _____- VІІІ

 

 

                                                                                   

У К Р А Ї Н А

Маразліївська сільська рада

Білгород-Дністровський район Одеська область

 

                                                          Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

 

Про надання дозволу  на розробку проекту землеустрою гр. України Холостенко Ніні Іванівні щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність із земель комунальної власності (землі запасу),  сільськогосподарського призначення, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею: 0,30 га, яка знаходиться на території  Маразліївської сільської ради, Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с. Великомар?янівка).

  

          Керуючись пунктом 34 ст. 26 Закону України «Про  місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 33, 116, 118, 121 Земельного Кодексу України, Керуючись постановою Кабінету Міністрів України «Деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин» від 16 листопада 2020 року № 1113,  Закону України № 1423-ІX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин»», беручи до уваги зміни до Земельного законодавства України щодо документації із землеустрою, розглянувши заяву гр. Холостенко Н. І., сесія Маразліївської сільської ради

 ВИРІШИЛА:

    1. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою гр. Холостенко Ніні Іванівні, щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність із земель комунальної власності (землі запасу), сільськогосподарського призначення, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною  площею: 0,30 га,  яка розташована на території Маразліївської сільської  ради, Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с. Великомар?янівка).

    2. Рекомендувати гр. Холостенко Ніні Іванівні  звернутись в землевпорядну організацію, яка має право на виконання землевпорядних робіт, для замовлення проекту землеустрою на вищевказану земельну ділянку.

   3. Розроблений та погоджений у встановленому законодавством порядку проект землеустрою подати на затвердження чергової сесії Маразліївської сільської ради.                                                                                     4.   Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії Писарогло І. В.)

 

 

Маразліївський сільський голова                                                          В.О. Топор

 

с. Маразліївка

      серпня 2021 р.

№ _____- VІІІ

 

                                                                                   

У К Р А Ї Н А

Маразліївська сільська рада

Білгород-Дністровський район Одеська область

 

                                                          Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

 

Про надання дозволу  на розробку проекту землеустрою гр. України Ігнатушко Сергію Івановичу щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність із земель комунальної власності (землі запасу),  сільськогосподарського призначення, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею: 0,25 га, яка знаходиться на території  Маразліївської сільської ради, Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с. Великомар?янівка).

  

          Керуючись пунктом 34 ст. 26 Закону України «Про  місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 33, 116, 118, 121 Земельного Кодексу України, Керуючись постановою Кабінету Міністрів України «Деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин» від 16 листопада 2020 року № 1113,  Закону України № 1423-ІX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин»», беручи до уваги зміни до Земельного законодавства України щодо документації із землеустрою, розглянувши заяву гр. Ігнатушко С. І., сесія Маразліївської сільської ради

 ВИРІШИЛА:

    1. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою гр. Ігнатушко Сергію Івановичу, щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність із земель комунальної власності (землі запасу), сільськогосподарського призначення, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною  площею: 0,25 га,  яка розташована на території Маразліївської сільської  ради, Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с. Великомар?янівка).

    2. Рекомендувати гр. Ігнатушко Сергію Івановичу звернутись в землевпорядну організацію, яка має право на виконання землевпорядних робіт, для замовлення проекту землеустрою на вищевказану земельну ділянку.

   3. Розроблений та погоджений у встановленому законодавством порядку проект землеустрою подати на затвердження чергової сесії Маразліївської сільської ради.                                                                                     4.   Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії Писарогло І. В.)

 

 

Маразліївський сільський голова                                                          В.О. Топор

 

с. Маразліївка

      серпня 2021 р.

№ _____- VІІІ

 

 

                                                                                   

У К Р А Ї Н А

Маразліївська сільська рада

Білгород-Дністровський район Одеська область

 

                                                          Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

 

Про надання дозволу  на розробку проекту землеустрою гр. України Чекан Валерію Олександровичу щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність із земель комунальної власності (землі запасу),  сільськогосподарського призначення, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею: 0,25 га, яка знаходиться на території  Маразліївської сільської ради, Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с. Великомар?янівка).

  

          Керуючись пунктом 34 ст. 26 Закону України «Про  місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 33, 116, 118, 121 Земельного Кодексу України, Керуючись постановою Кабінету Міністрів України «Деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин» від 16 листопада 2020 року № 1113,  Закону України № 1423-ІX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин»», беручи до уваги зміни до Земельного законодавства України щодо документації із землеустрою, розглянувши заяву гр. Чекан В. І., сесія Маразліївської сільської ради

 ВИРІШИЛА:

    1. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою гр. Чекан Валерію Олександровичу, щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність із земель комунальної власності (землі запасу), сільськогосподарського призначення, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною  площею: 0,25 га,  яка розташована на території Маразліївської сільської  ради, Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с. Великомар?янівка).

    2. Рекомендувати гр. Чекан Валерію Олександровичу звернутись в землевпорядну організацію, яка має право на виконання землевпорядних робіт, для замовлення проекту землеустрою на вищевказану земельну ділянку.

   3. Розроблений та погоджений у встановленому законодавством порядку проект землеустрою подати на затвердження чергової сесії Маразліївської сільської ради.                                                                                     4.   Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії Писарогло І. В.)

 

 

Маразліївський сільський голова                                                          В.О. Топор

 

с. Маразліївка

      серпня 2021 р.

№ _____- VІІІ

 

 

 

                                                                                   

У К Р А Ї Н А

Маразліївська сільська рада

Білгород-Дністровський район Одеська область

 

                                                          Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

 

Про надання дозволу  на розробку проекту землеустрою гр. України Сержант Вадиму Вікторовичу щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність із земель комунальної власності (землі запасу),  сільськогосподарського призначення, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею: 0,30 га, яка знаходиться на території  Маразліївської сільської ради, Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с. Великомар?янівка).

  

          Керуючись пунктом 34 ст. 26 Закону України «Про  місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 33, 116, 118, 121 Земельного Кодексу України, Керуючись постановою Кабінету Міністрів України «Деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин» від 16 листопада 2020 року № 1113,  Закону України № 1423-ІX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин»», беручи до уваги зміни до Земельного законодавства України щодо документації із землеустрою, розглянувши заяву гр. Сержант В. В., сесія Маразліївської сільської ради

 ВИРІШИЛА:

    1. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою гр. Сержант Вадиму Вікторовичу, щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність із земель комунальної власності (землі запасу), сільськогосподарського призначення, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною  площею: 0,30 га,  яка розташована на території Маразліївської сільської  ради, Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с. Великомар?янівка).

    2. Рекомендувати гр. Сержант Вадиму Вікторовичу звернутись в землевпорядну організацію, яка має право на виконання землевпорядних робіт, для замовлення проекту землеустрою на вищевказану земельну ділянку.

   3. Розроблений та погоджений у встановленому законодавством порядку проект землеустрою подати на затвердження чергової сесії Маразліївської сільської ради.                                                                                     4.   Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії Писарогло І. В.)

 

 

Маразліївський сільський голова                                                          В.О. Топор

 

с. Маразліївка

      серпня 2021 р.

№ _____- VІІІ

 

 

 

                                                                                   

У К Р А Ї Н А

Маразліївська сільська рада

Білгород-Дністровський район Одеська область

 

                                                          Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

 

Про надання дозволу  на розробку проекту землеустрою гр. України Матвєєнко Тетяні Іллівні щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність із земель комунальної власності (землі запасу),  сільськогосподарського призначення, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею: 0,39 га, яка знаходиться на території  Маразліївської сільської ради, Білгород-Дністровського району Одеської області (в межах населеного пункту с. Великомар?янівка).

  

          Керуючись пунктом 34 ст. 26 Закону України «Про  місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 33, 116, 118, 121 Земельного Кодексу України, Керуючись постановою Кабінету Міністрів України «Деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин» від 16 листопада 2020 року № 1113,  Закону України № 1423-ІX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин»», беручи до уваги зміни до Земельного законодавства України щодо документації із землеустрою, розглянувши заяву гр. Матвєєнко Т. І., сесія Маразліївської сільської ради

 ВИРІШИЛА:

    1. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою гр. Матвєєнко Тетяні Іллівні, щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність із земель комунальної власності (землі запасу), сільськогосподарського призначення, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною  площею: 0,39 га,  яка розташована на території Маразліївської сільської  ради, Білгород-Дністровського району Одеської області (в межах населеного пункту с. Великомар?янівка).

    2. Рекомендувати гр. Матвєєнко Тетяні Іллівні звернутись в землевпорядну організацію, яка має право на виконання землевпорядних робіт, для замовлення проекту землеустрою на вищевказану земельну ділянку.

   3. Розроблений та погоджений у встановленому законодавством порядку проект землеустрою подати на затвердження чергової сесії Маразліївської сільської ради.                                                                                     4.   Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії Писарогло І. В.)

 

 

Маразліївський сільський голова                                                          В.О. Топор

 

с. Маразліївка

      серпня 2021 р.

№ _____- VІІІ

 

 

                                                                                   

У К Р А Ї Н А

Маразліївська сільська рада

Білгород-Дністровський район Одеська область

 

                                                          Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

 

Про надання дозволу  на розробку проекту землеустрою гр. України Долженко Олександру Михайловичу щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність із земель комунальної власності (землі запасу),  сільськогосподарського призначення, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею: 0,95 га, яка знаходиться на території  Маразліївської сільської ради, Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с. Маразліївка).

  

          Керуючись пунктом 34 ст. 26 Закону України «Про  місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 33, 116, 118, 121 Земельного Кодексу України, Керуючись постановою Кабінету Міністрів України «Деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин» від 16 листопада 2020 року № 1113,  Закону України № 1423-ІX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин»», беручи до уваги зміни до Земельного законодавства України щодо документації із землеустрою, розглянувши заяву гр. Долженко О. М., сесія Маразліївської сільської ради

 ВИРІШИЛА:

    1. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою гр. Долженко Олександру Михайловичу, щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність із земель комунальної власності (землі запасу), сільськогосподарського призначення, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною  площею: 0,95 га,  яка розташована на території Маразліївської сільської  ради, Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с. Маразліївка).

    2. Рекомендувати гр. Долженко Олександру Михайловичу звернутись в землевпорядну організацію, яка має право на виконання землевпорядних робіт, для замовлення проекту землеустрою на вищевказану земельну ділянку.

   3. Розроблений та погоджений у встановленому законодавством порядку проект землеустрою подати на затвердження чергової сесії Маразліївської сільської ради.                                                                                     4.   Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії Писарогло І. В.)

 

 

Маразліївський сільський голова                                                          В.О. Топор

 

с. Маразліївка

      серпня 2021 р.

№ _____- VІІІ

 

 

                                                                                   

У К Р А Ї Н А

Маразліївська сільська рада

Білгород-Дністровський район Одеська область

 

                                                          Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

 

Про надання дозволу  на розробку проекту землеустрою гр. України Кравченко Івану Федоровичу щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність із земель комунальної власності (землі запасу),  сільськогосподарського призначення, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею: 1,34 га, яка знаходиться на території  Маразліївської сільської ради, Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с. Широке).

  

          Керуючись пунктом 34 ст. 26 Закону України «Про  місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 33, 116, 118, 121 Земельного Кодексу України, Керуючись постановою Кабінету Міністрів України «Деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин» від 16 листопада 2020 року № 1113,  Закону України № 1423-ІX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин»», беручи до уваги зміни до Земельного законодавства України щодо документації із землеустрою, розглянувши заяву гр. Кравченко І. Ф., сесія Маразліївської сільської ради

 ВИРІШИЛА:

    1. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою гр. Кравченко Івану Федоровичу, щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність із земель комунальної власності (землі запасу), сільськогосподарського призначення, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною  площею: 1,34 га, яка розташована на території Маразліївської сільської  ради, Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с. Широке).

    2. Рекомендувати гр. Кравченко Івану Федоровичу звернутись в землевпорядну організацію, яка має право на виконання землевпорядних робіт, для замовлення проекту землеустрою на вищевказану земельну ділянку.

   3. Розроблений та погоджений у встановленому законодавством порядку проект землеустрою подати на затвердження чергової сесії Маразліївської сільської ради.                                                                                     4.   Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії Писарогло І. В.)

 

 

Маразліївський сільський голова                                                          В.О. Топор

 

с. Маразліївка

      серпня 2021 р.

№ _____- VІІІ

 

 

                                                                                   

У К Р А Ї Н А

Маразліївська сільська рада

Білгород-Дністровський район Одеська область

 

                                                          Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

 

Про надання дозволу  на розробку проекту землеустрою гр. України Кольца Ніні Анатоліївні щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність із земель комунальної власності (землі запасу),  сільськогосподарського призначення, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею: 1,4 га, яка знаходиться на території  Маразліївської сільської ради, Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с. Широке).

  

          Керуючись пунктом 34 ст. 26 Закону України «Про  місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 33, 116, 118, 121 Земельного Кодексу України, Керуючись постановою Кабінету Міністрів України «Деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин» від 16 листопада 2020 року № 1113,  Закону України № 1423-ІX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин»», беручи до уваги зміни до Земельного законодавства України щодо документації із землеустрою, розглянувши заяву гр. Кольца Н. А., сесія Маразліївської сільської ради

 ВИРІШИЛА:

    1. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою гр. Кольца Ніні Анатоліївні, щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність із земель комунальної власності (землі запасу), сільськогосподарського призначення, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною  площею: 1,4 га, яка розташована на території Маразліївської сільської  ради, Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с. Широке).

    2. Рекомендувати гр. Кольца Ніні Анатоліївні звернутись в землевпорядну організацію, яка має право на виконання землевпорядних робіт, для замовлення проекту землеустрою на вищевказану земельну ділянку.

   3. Розроблений та погоджений у встановленому законодавством порядку проект землеустрою подати на затвердження чергової сесії Маразліївської сільської ради.                                                                                     4.   Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії Писарогло І. В.)

 

 

Маразліївський сільський голова                                                          В.О. Топор

 

с. Маразліївка

      серпня 2021 р.

№ _____- VІІІ

 

 

 

 

TSIGN

 

 

                                                                  УКРАЇНА

                                                      Маразліївська сільська рада

                                        Білгород-Дністровський район Одеська область

 

                                                              Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (із зміною цільового призначення) гр. Гончаренко Сергія Петровича та іншим (всього 5 чоловік) для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, Маразліївська сільська рада (за межами населеного пункту с. Широке)

          Керуючись пунктом 34 ст. 26 Закону України «Про  місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 33, 116, 118, 121, 125, 126  Земельного Кодексу України, Керуючись постановою Кабінету Міністрів України «Деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин» від 16 листопада 2020 року № 1113,  Закону України № 1423-ІX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин»», беручи до уваги зміни до Земельного законодавства України щодо документації із землеустрою, розглянувши проект землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства із зміною цільового призначення  на території  Маразліївської сільської ради  Білгород-Дністровського району  Одеської області, сесія  Маразліївської сільської ради 

В И Р І Ш И Л А:

      1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Гончаренко Сергію Петровичу та іншим (всього 5 чоловік) для ведення особистого селянського господарства змінивши цільове призначення з 16.00- землі запасу (земельні ділянки кожної категорії не надані у власність або користування громадянам чи юридичним особам), на цільове призначення після зміни на 01.03 – (для ведення особистого селянського господарства) з подальшою передачею громадянам згідно списку у власність на території Маразліївської сільської ради Білгород-Дністровського району  Одеської області

1. Гончаренко Сергій Петрович                            5120888200:01:002:1007    площа – 1,6701 га;

2. Гончаренко Людмила Іванівна                          5120888200:01:002:1008    площа – 1,6701 га;

3. Веріс Олександр Іванович                                 5120888200:01:002:1010    площа – 2,000 га;

4. Довбня Олександр Іванович                              5120888200:01:002:1006    площа – 1,8634 га;

5. Аристенко Марина Іванівна                              5120888200:01:002:1009    площа – 1,34 га;

    2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії Писарогло І. В.).

 

 

 

       Маразліївський сільський голова                                                                   В.О. Топор

 

 

       с.  Маразліївка

           серпня 2021  року

      № ______   - VІІІ

 

 

                                                                                 

                                                                  УКРАЇНА

                                                      Маразліївська сільська рада

                                        Білгород-Дністровський район Одеська область

 

                                                              Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

 

  Про передачу гр. Гончаренко Сергію Петровичу безоплатно  в приватну власність земельної ділянки з кадастровим номером 5120888200:01:002:1007   площею 1,6701 га для ведення  особистого селянського господарства, яка знаходиться на території Маразліївської сільської ради, Білгород-Дністровського району, Одеської області

.

        Керуючись ст.26 Закону України «Про   місцеве самоврядування в Україні»,  ст. ст. 12, 79-1, 116, 118, 121, 122, 125 Земельного кодексу України, , Керуючись постановою Кабінету Міністрів України «Деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин» від 16 листопада 2020 року № 1113,  Закону України № 1423-ІX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин»», розглянувши заяву Гончаренко С. П., Маразліївська сільська рада

 

  В И Р І Ш И Л А:

 

     1. Передати безоплатно в приватну власність земельну ділянку гр. Гончаренко Сергію Петровичу площею 1,6701 га, кадастровий номер 5120888200:01:002:1007, для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності Маразліївської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області.

     2. Рекомендувати гр. Гончаренко Сергію Петровичу здійснити відповідні заходи щодо оформлення права на земельну ділянку у відповідності до ст.ст.125,126 Земельного кодексу України, дотримуватися положень ст. 91 Земельного кодексу України, та здійснити  державну реєстрацію відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».

     3Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії Писарогло І. В.).

 

 

 

       Маразліївський    сільський  голова                                                                   В. О. Топор

 

 

       с.  Маразліївка

     

              серпня 2021  року

         №  _____  - VІІІ  

 

 

 

 

 

 

                                                                                 

                                                                  УКРАЇНА

                                                      Маразліївська сільська рада

                                        Білгород-Дністровський район Одеська область

 

                                                              Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

 

  Про передачу гр. Гончаренко Людмилі Іванівні безоплатно  в приватну власність земельної ділянки з кадастровим номером 5120888200:01:002:1008   площею 1,6701 га для ведення  особистого селянського господарства, яка знаходиться на території Маразліївської сільської ради, Білгород-Дністровського району, Одеської області

.

        Керуючись ст.26 Закону України «Про   місцеве самоврядування в Україні»,  ст. ст. 12, 79-1, 116, 118, 121, 122, 125 Земельного кодексу України, , Керуючись постановою Кабінету Міністрів України «Деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин» від 16 листопада 2020 року № 1113,  Закону України № 1423-ІX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин»», розглянувши заяву Гончаренко Ю. І., Маразліївська сільська рада

 

  В И Р І Ш И Л А:

 

     1. Передати безоплатно в приватну власність земельну ділянку гр. Гончаренко Людмилі Іванівні площею 1,6701 га, кадастровий номер 5120888200:01:002:1008, для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності Маразліївської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області.

     2. Рекомендувати гр. Гончаренко Людмилі Іванівні здійснити відповідні заходи щодо оформлення права на земельну ділянку у відповідності до ст.ст.125,126 Земельного кодексу України, дотримуватися положень ст. 91 Земельного кодексу України, та здійснити  державну реєстрацію відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».

     3Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії Писарогло І. В.).

 

 

 

       Маразліївський    сільський  голова                                                                   В. О. Топор

 

 

       с.  Маразліївка

     

              серпня 2021  року

         №  _____  - VІІІ  

 

 

 

 

 

 

                                                                                 

                                                                  УКРАЇНА

                                                      Маразліївська сільська рада

                                        Білгород-Дністровський район Одеська область

 

                                                              Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

 

  Про передачу гр. Веріс Олександру Івановичу безоплатно  в приватну власність земельної ділянки з кадастровим номером 5120888200:01:002:1010   площею 2,00 га для ведення  особистого селянського господарства, яка знаходиться на території Маразліївської сільської ради, Білгород-Дністровського району, Одеської області

.

        Керуючись ст.26 Закону України «Про   місцеве самоврядування в Україні»,  ст. ст. 12, 79-1, 116, 118, 121, 122, 125 Земельного кодексу України, , Керуючись постановою Кабінету Міністрів України «Деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин» від 16 листопада 2020 року № 1113,  Закону України № 1423-ІX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин»», розглянувши заяву Веріс О. І., Маразліївська сільська рада

 

  В И Р І Ш И Л А:

 

     1. Передати безоплатно в приватну власність земельну ділянку гр. Веріс Олександру Івановичу площею 2,00 га, кадастровий номер 5120888200:01:002:1010, для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності Маразліївської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області.

     2. Рекомендувати гр. Веріс Олександру Івановичу здійснити відповідні заходи щодо оформлення права на земельну ділянку у відповідності до ст.ст.125,126 Земельного кодексу України, дотримуватися положень ст. 91 Земельного кодексу України, та здійснити  державну реєстрацію відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».

     3Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії Писарогло І. В.).

 

 

 

       Маразліївський    сільський  голова                                                                   В. О. Топор

 

 

       с.  Маразліївка

     

              серпня 2021  року

         №  _____  - VІІІ  

 

 

 

 

 

                                                                                 

                                                                  УКРАЇНА

                                                      Маразліївська сільська рада

                                        Білгород-Дністровський район Одеська область

 

                                                              Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

 

  Про передачу гр. Довбні Олександру Івановичу безоплатно  в приватну власність земельної ділянки з кадастровим номером 5120888200:01:002:1006   площею 1,8634 га для ведення  особистого селянського господарства, яка знаходиться на території Маразліївської сільської ради, Білгород-Дністровського району, Одеської області

.

        Керуючись ст.26 Закону України «Про   місцеве самоврядування в Україні»,  ст. ст. 12, 79-1, 116, 118, 121, 122, 125 Земельного кодексу України, , Керуючись постановою Кабінету Міністрів України «Деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин» від 16 листопада 2020 року № 1113,  Закону України № 1423-ІX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин»», розглянувши заяву Довбні О. І., Маразліївська сільська рада

 

  В И Р І Ш И Л А:

 

     1. Передати безоплатно в приватну власність земельну ділянку гр. Довбні Олександру Івановичу площею 1,8634 га, кадастровий номер 5120888200:01:002:1006, для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності Маразліївської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області.

     2. Рекомендувати гр. Довбні Олександру Івановичу здійснити відповідні заходи щодо оформлення права на земельну ділянку у відповідності до ст.ст.125,126 Земельного кодексу України, дотримуватися положень ст. 91 Земельного кодексу України, та здійснити  державну реєстрацію відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».

     3Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії Писарогло І. В.).

 

 

 

       Маразліївський    сільський  голова                                                                   В. О. Топор

 

 

       с.  Маразліївка

     

              серпня 2021  року

         №  _____  - VІІІ  

 

 

 

 

 

 

                                                                                 

                                                                  УКРАЇНА

                                                      Маразліївська сільська рада

                                        Білгород-Дністровський район Одеська область

 

                                                              Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

 

  Про передачу гр. Аристенко Марині Іванівні безоплатно  в приватну власність земельної ділянки з кадастровим номером 5120888200:01:002:1009   площею 1,3400 га для ведення  особистого селянського господарства, яка знаходиться на території Маразліївської сільської ради, Білгород-Дністровського району, Одеської області

.

        Керуючись ст.26 Закону України «Про   місцеве самоврядування в Україні»,  ст. ст. 12, 79-1, 116, 118, 121, 122, 125 Земельного кодексу України, , Керуючись постановою Кабінету Міністрів України «Деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин» від 16 листопада 2020 року № 1113,  Закону України № 1423-ІX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин»», розглянувши заяву Аристенко М. І., Маразліївська сільська рада

 

  В И Р І Ш И Л А:

 

     1. Передати безоплатно в приватну власність земельну ділянку гр. Аристенко Марині Іванівні площею 1,3400 га, кадастровий номер 5120888200:01:002:1009, для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності Маразліївської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області.

     2. Рекомендувати гр. Аристенко Марині Іванівні здійснити відповідні заходи щодо оформлення права на земельну ділянку у відповідності до ст.ст.125,126 Земельного кодексу України, дотримуватися положень ст. 91 Земельного кодексу України, та здійснити  державну реєстрацію відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».

     3Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії Писарогло І. В.).

 

 

 

       Маразліївський    сільський  голова                                                                   В. О. Топор

 

 

       с.  Маразліївка

     

              серпня 2021  року

         №  _____  - VІІІ  

 

 

 

 

 

 

 

TSIGN

 

 

                                                                  УКРАЇНА

                                                      Маразліївська сільська рада

                                        Білгород-Дністровський район Одеська область

 

                                                              Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (із зміною цільового призначення) гр. Гончаренко Юлії Сергіївні для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, Маразліївська сільська рада (за межами населеного пункту)

 

  Керуючись ст.26 Закону України «Про   місцеве самоврядування в Україні»,  ст. ст. 12, 79-1, 116, 118, 121, 122, 125 Земельного кодексу України, , Керуючись постановою Кабінету Міністрів України «Деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин» від 16 листопада 2020 року № 1113,  Закону України № 1423-ІX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин»», розглянувши заяву Гончаренко Ю. С., Маразліївська сільська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

       1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.  Гончаренко Юлії Сергіївні загальним розміром 0,9015 га, кадастровий номер 5120888200:01:002:0871 змінивши цільове  призначення  з 16.00  землі запасу (земельні ділянки кожної категорії земель, які не надані у власність або користування громадянам чи юридичним особам), на цільове призначення після зміни на 01.03 –(для ведення особистого селянського господарства) з подальшою передачею їх у власність за адресою: Маразліївська сільська  рада, Білгород-Дністровського району, Одеської області.

     2. Передати гр. Гончаренко Юлії Сергіївні безоплатно в приватну власність земельну ділянку загальним розміром 0,9015 га, кадастровий номер 5120888200:01:002:0871, для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності Маразліївської сільської ради, Білгород-Дністровського району, Одеської області.

     3. Рекомендувати гр. Гончаренко Юлії Сергіївні здійснити відповідні заходи щодо оформлення права на земельну ділянку у відповідності до ст.ст.125,126 Земельного кодексу України, дотримуватися положень ст. 91 Земельного кодексу України, та здійснити  державну реєстрацію відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».

    4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії Писарогло І. В.).

 

 

 

       Маразліївський сільський голова                                                                   В.О. Топор

 

 

       с.  Маразліївка

           серпня 2021  року

      № ______   - VІІІ

 

 

 

TSIGN

 

 

                                                                  УКРАЇНА

                                                      Маразліївська сільська рада

                                        Білгород-Дністровський район Одеська область

 

                                                              Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (із зміною цільового призначення) гр. Табаран Галині Іванівні для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, Маразліївська сільська рада (за межами населеного пункту)

 

  Керуючись ст.26 Закону України «Про   місцеве самоврядування в Україні»,  ст. ст. 12, 79-1, 116, 118, 121, 122, 125 Земельного кодексу України, , Керуючись постановою Кабінету Міністрів України «Деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин» від 16 листопада 2020 року № 1113,  Закону України № 1423-ІX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин»», розглянувши заяву Табаран Г. І., Маразліївська сільська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

       1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.  Табаран Галині Іванівні загальним розміром 0,7658 га, кадастровий номер 5120888200:01:002:0993 змінивши цільове  призначення  з 16.00  землі запасу (земельні ділянки кожної категорії земель, які не надані у власність або користування громадянам чи юридичним особам), на цільове призначення після зміни на 01.03 –(для ведення особистого селянського господарства) з подальшою передачею їх у власність за адресою: Маразліївська сільська  рада, Білгород-Дністровського району, Одеської області.

     2. Передати гр. Табаран Галині Іванівні  безоплатно в приватну власність земельну ділянку загальним розміром 0,9015 га, кадастровий номер 5120888200:01:002:0871, для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності Маразліївської сільської ради, Білгород-Дністровського району, Одеської області.

     3. Рекомендувати гр.  Табаран Галині Іванівні здійснити відповідні заходи щодо оформлення права на земельну ділянку у відповідності до ст.ст.125,126 Земельного кодексу України, дотримуватися положень ст. 91 Земельного кодексу України, та здійснити  державну реєстрацію відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».

    4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії Писарогло І. В.).

 

 

 

       Маразліївський сільський голова                                                                   В.О. Топор

 

 

       с.  Маразліївка

           серпня 2021  року

      № ______   - VІІІ

 

 

 

                                                                                    

                                                                           УКРАЇНА

                                                           Маразліївська сільська рада

                                          Білгород-Дністровський район Одеська область

 

                                                                       Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Романенко Наталі Станіславівні, громадянину України Романенко Сергію Васильовичу у спільну сумісну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку,  господарських  будівель і споруд (присадибна ділянка) площею: 0,2448 га в с. Олексіївка, вул. 8 Березня, 13, Білгород-Дністровського району  Одеської області.

          Керуючись ст.26 Закону України «Про   місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 40, 78, 81, 118, 121,125,186,  Земельного Кодексу України, розглянувши заяву гр. Романенко Н. С., Романенко С. В., щодо надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у спільну сумісну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку,  господарських  будівель і споруд (присадибна ділянка)  в с. Олексіївка,  вул. 8 Березня, 13, Білгород-Дністровського району Одеської області, Маразліївська сільська рада

ВИРІШИЛА:

        1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Романенко Наталі Станіславівні, громадянину України Романенко Сергію Васильовичу у спільну сумісну власність для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), загальною площею: 0,2448 га кадастровий номер: 5120884200:04:002:0201, яка розташована за адресою: с. Олексіївка, вул. 8 Березня, 13, Білгород-Дністровського району Одеської області.

          2. Передати громадянам України Романенко Н. С., Романенко С. В., безоплатно у спільну сумісну власність земельну ділянку загальною площею: 0,2448 га, кадастровий номер: 5120884200:04:002:0201 цільове призначення 02.01., для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка знаходиться за адресою: с. Олексіївка, вул. 8 Березня, 13, Білгород-Дністровського району Одеської області.

          3. Право власності на земельну ділянку виникає з моменту державної реєстрації цього права (стаття 125 Земельного кодексу України).

         4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії Писарогло І. В.).

 

      Маразліївський    сільський  голова                                                                   В.О. Топор

 

        с.  Маразліївка

            серпня  2021  року

        №  _____  - VІІІ                                                                                                                     

 

                                                                                    

                                                                           УКРАЇНА

                                                           Маразліївська сільська рада

                                          Білгород-Дністровський район Одеська область

 

                                                                       Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Картаковій Наталії Гавриілівні у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд (присадибна ділянка) площею: 0,2306 га в с. Маразліївка, вул. Сонячна, 49, Білгород-Дністровського району  Одеської області.

          Керуючись ст.26 Закону України «Про   місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 40, 78, 81, 118, 121,125,186,  Земельного Кодексу України, розглянувши заяву гр. Картакової Н. Г., щодо надання дозволу на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку,  господарських  будівель і споруд (присадибна ділянка)  в с. Маразліївка,  вул. Сонячна, 49, Білгород-Дністровського району Одеської області, Маразліївська сільська рада

ВИРІШИЛА:

        1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці України Картаковій Наталії Гавриілівні у  власність для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), загальною площею: 0,2306 га кадастровий номер: 5120884200:02:003:0198, яка розташована за адресою: с. Маразліївка, вул. Сонячна, 49, Білгород-Дністровського району Одеської області.

          2. Передати громадянці України Картаковій Наталії Гавриілівні безоплатно у власність земельну ділянку загальною площею: 0,2306 га, кадастровий номер: 5120884200:02:003:0198 цільове призначення 02.01., для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка знаходиться за адресою: с. Маразліївка, вул. Сонячна, 49, Білгород-Дністровського району Одеської області.

          3. Право власності на земельну ділянку виникає з моменту державної реєстрації цього права (стаття 125 Земельного кодексу України).

         4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії Писарогло І. В.).

 

      Маразліївський    сільський  голова                                                                   В.О. Топор

 

        с.  Маразліївка

            серпня  2021  року

        №  _____  - VІІІ                                                                                                                     

 

 

TSIGN

 

 

                                                                  УКРАЇНА

                                                      Маразліївська сільська рада

                                        Білгород-Дністровський район Одеська область

 

                                                              Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Караташу Івану Олексійовичу для ведення особистого селянського господарства за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, Маразліївська сільська рада (за межами населеного пункту с. Широке)

 

  Керуючись ст.26 Закону України «Про   місцеве самоврядування в Україні»,  ст. ст. 12, 79-1, 116, 118, 121, 122, 125 Земельного кодексу України, , Керуючись постановою Кабінету Міністрів України «Деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин» від 16 листопада 2020 року № 1113,  Закону України № 1423-ІX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин»», розглянувши заяву Караташ І. О., Маразліївська сільська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

       1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Караташу Івану Олексійовичу загальним розміром 0,7009 га, кадастровий номер 5120888200:01:001:0486 з подальшою передачею у власність за адресою: Маразліївська сільська  рада, Білгород-Дністровського району Одеської області.

     2. Передати гр. Караташу Івану Олексійовичу безоплатно в приватну власність земельну ділянку загальним розміром 0,7009 га, кадастровий номер 5120888200:01:001:0486, для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності Маразліївської сільської ради, Білгород-Дністровського району Одеської області.

     3. Рекомендувати гр. Караташу Івану Олексійовичу здійснити відповідні заходи щодо оформлення права на земельну ділянку у відповідності до ст.ст.125,126 Земельного кодексу України, дотримуватися положень ст. 91 Земельного кодексу України, та здійснити  державну реєстрацію відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».

    4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії Писарогло І. В.).

 

 

 

       Маразліївський сільський голова                                                                   В.О. Топор

 

 

       с.  Маразліївка

           серпня 2021  року

      № ______   - VІІІ

 

 

 

 

 

                                                                                   

У К Р А Ї Н А

Маразліївська сільська рада

Білгород-Дністровський район Одеська область

 

                                                          Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

 

Про надання дозволу  на розробку проекту землеустрою гр. України Архипенко Ірині Олегівні щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність із земель комунальної власності (землі запасу),  сільськогосподарського призначення, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею: 1,2 га, яка знаходиться на території  Маразліївської сільської ради, Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с. Широке).

  

          Керуючись пунктом 34 ст. 26 Закону України «Про  місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 33, 116, 118, 121 Земельного Кодексу України, Керуючись постановою Кабінету Міністрів України «Деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин» від 16 листопада 2020 року № 1113,  Закону України № 1423-ІX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин»», беручи до уваги зміни до Земельного законодавства України щодо документації із землеустрою, розглянувши заяву гр. Архипенко І. О., сесія Маразліївської сільської ради

 ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою гр. Архипенко Ірині Олегівні, щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність із земель комунальної власності (землі запасу), сільськогосподарського призначення, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною  площею: 1,2 га, яка розташована на території Маразліївської сільської  ради, Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с. Широке).

  2. Рекомендувати гр. Архипенко Ірині Олегівні звернутись в землевпорядну організацію, яка має право на виконання землевпорядних робіт, для замовлення проекту землеустрою на вищевказану земельну ділянку.

   3. Розроблений та погоджений у встановленому законодавством порядку проект землеустрою подати на затвердження чергової сесії Маразліївської сільської ради.                                                                                     4.   Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії Писарогло І. В.)

 

 

Маразліївський сільський голова                                                          В.О. Топор

 

с. Маразліївка

      серпня 2021 р.

№ _____- VІІІ

 

 

                                                                                   

У К Р А Ї Н А

Маразліївська сільська рада

Білгород-Дністровський район Одеська область

 

                                                          Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

 

Про надання дозволу  на розробку проекту землеустрою гр. України Пєну Ірини Анатоліївни щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність із земель комунальної власності (землі запасу),  сільськогосподарського призначення, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею: 0,83 га, яка знаходиться на території  Маразліївської сільської ради, Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с. Широке).

  

          Керуючись пунктом 34 ст. 26 Закону України «Про  місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 33, 116, 118, 121 Земельного Кодексу України, Керуючись постановою Кабінету Міністрів України «Деякі заходи щодо прискорення реформ у сфері земельних відносин» від 16 листопада 2020 року № 1113,  Закону України № 1423-ІX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин»», беручи до уваги зміни до Земельного законодавства України щодо документації із землеустрою, розглянувши заяву гр. Пєну І. А., сесія Маразліївської сільської ради

 ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою гр. Пєну Ірині Анатоліївні, щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність із земель комунальної власності (землі запасу), сільськогосподарського призначення, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною  площею: 0,83 га, яка розташована на території Маразліївської сільської  ради, Білгород-Дністровського району Одеської області (за межами населеного пункту с. Широке).

  2. Рекомендувати гр.  Пєну Ірині Анатоліївні звернутись в землевпорядну організацію, яка має право на виконання землевпорядних робіт, для замовлення проекту землеустрою на вищевказану земельну ділянку.

   3. Розроблений та погоджений у встановленому законодавством порядку проект землеустрою подати на затвердження чергової сесії Маразліївської сільської ради.                                                                                     4.   Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою (голова комісії Писарогло І. В.)

 

 

Маразліївський сільський голова                                                          В.О. Топор

 

с. Маразліївка

      серпня 2021 р.

№ _____- VІІІ