26.05.2021 року провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Білгород-Дністровського міськрайонного центру зайнятості Галина Марунченко провела профконсультаційний он-лайн захід за допомогою платформи ZOOM, із залученням соціальних партнерів - відділу обслуговування громадян Головного управління ПФУ в Одеській області.

Метою заходу було інформування безробітних осіб про стан ринку праці в регіоні, легалізацію праці, про існуючі системи оподаткування та про послуги Державної служби зайнятості.

Начальник відділу Головного управління ПФУ, Ядвіга Гульнур, розповіла про необхідність легальної зайнятості та її вплив на майбутню пенсію, про роботу Веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України. А також проінформувала присутніх про те, що існує можливість отримання довідок про трудовий та страховий стаж онлайн.     

Провідний фахівець – Марунченко Галина, ознайомила присутніх з інформацією про послуги Державної служби зайнятості, можливі шляхи працевлаштування, надала інформацію щодо навчання в Одеському ЦПТО ДСЗ, ознайомила з адресами електронних сервісів: сайти «Державної служби зайнятості України», «Одеського центру професійно-технічної освіти ДСЗ», платформи з профорієнтації та розвитку кар’єри і освітні портали ДСЗ. Також звернула увагу на Державну кредитну програму "Доступні кредити 5-7-9%".

Наприкінці вебінару  фахівець центру зайнятості і начальник відділу обслуговування громадян Головного управління ПФУ в Одеській області відповіли на запитання.

Фото без опису