Україна          

                                                                               Маразліївська сільська рада

Білгород - Дністровського району Одеської області

РІШЕННЯ (ПРОЕКТ) 

Про  вступ до Всеукраїнської асоціації

органів місцевого самоврядування

«Асоціація об’єднаних  територіальних громад»

 

Керуючись частиною 1 статті 15 та пунктом 21 частини першої статті 26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою більш ефективного виконання завдань і функцій місцевого самоврядування, сприяння місцевому і регіональному розвитку, захисту прав та інтересів територіальної громади, Маразліївська сільська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Вступити в Всеукраїнську асоціацію органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад».
  2. Уповноважити сільського голову Топора В.О. представляти Маразліївську сільську раду в Всеукраїнській асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад».
  3. Доручити головному спеціалісту-бухгалтеру Городецькій А.А. проводити щорічну сплату членських внесків до Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад» у розмірі двох мінімальних заробітних плат.
  4. Секретарю Маразліївської сільської ради Москаленко І.В. надіслати це рішення до Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад».

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики, регламенту та регуляторної діяльності ради (голова комісії Пестов О.В.) та постійну комісію з питань планування, бюджету, фінансів і цін, соціально-економічного розвитку, житлово-комунального господарства  та комунальної власності ( голова Станков М.М.).

 

Маразліївський сільський голова                                                                                В.О. Топор

 

с. Маразліївка

     лютого 2021року

№_____ - VІІІ