Україна

Маразліївська сільська  рада

Білгород-Дністровський район

Одеська область

Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

Про створення відділу з питань

соціального захисту

Маразліївської сільської ради

            Керуючись ст.  26, 54, 59   Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»  та з метою впорядкування структури виконавчого комітету Маразліївської сільської ради для більш ефективної діяльності ради та її виконавчих органів, Маразліївська сільська рада

ВИРІШИЛА:

1. Створити відділ з питань соціального захисту Маразліївської сільської ради зі статусом юридичної особи публічного права.

2. Визначити адресу місця розташування юридичної особи: вул. Миру, 152, село Маразліївка, Білгород-Дністровський район, Одеська область, 67760.

3. Затвердити Положення про відділ з питань соціального захисту  Маразліївської сільської ради, що додається.

4. Затвердити структуру та загальну численність працівників відділу з питань соціального захисту Маразліївської сільської ради на 2021 рік згідно з додатком 2.                                                                                             

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики, регламенту та регуляторної діяльності ради (голова комісії Пестов О.В.).

 

Маразліївський сільський голова                                                                                 В.О.Топор

 

с. Маразліївка

«   » лютого 2021 року

 №    - VIII