Скайп-конференція для вивільнюваних працівників

 

 

15 та 18 січня 2021  року в Білгород-Дністровському міськрайонному центрі зайнятості відбулися скайп-конференції  для вивільнюваних працівників Приморської та Миколаївської сільських рад Білгород-Дністровського району.

Метою даних заходів стало підвищення обізнаності учасників про соціальні  послуги Державної служби зайнятості, надання роз’яснення правових аспектів вивільнення, зниження соціальної напруги.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Альона Васильченко розповіла  про порядок вивільнення, звернула увагу на актуальні вакансії на ринку праці, перелік документів, які необхідно надати  для реєстрації  в центрі зайнятості.

Начальник відділу активної підтримки безробітних Анастасія Земляна  презентувала послуги служби зайнятості, звернула увагу на електронні сервіси ДСЗ для пошуку роботи.  Ознайомила з можливостями отримати нову професію або підвищити кваліфікацію в Одеському ЦПТО ДСЗ, започаткувати власну бізнес-справу,  отримати ваучер  на навчання для  підтримання конкурентоспроможності на ринку праці.

Під час інформаційного онлайн-заходу було задано багато запитань, на які фахівці надали вичерпні відповіді.

 

 Фото без опису