«Співпраця відділу пробації та міського Центру соціальних служб ”

 

18 січня 2021 року у Білгород-Дністровському міському центрі соціальних служб відбулась робоча зустріч між представниками Центру – директором Тетяною В’язових, заступником директора Людмилою Зайцевою та начальником Білгород-Дністровського міськрайонного відділу філії ДУ «Центр пробації» в Одеській області Наталією Коротковою.

Метою зустрічі було налагодження взаємодії між відділом пробації та центром соціальних служб, забезпечення соціального супроводу і контролю за поведінкою дітей та молоді, які засуджені до покарань, не пов'язаних із позбавленням волі та звільнених від відбування покарання з випробуванням.

В ході наради обговорено алгоритм подальшої ефективної співпраці у сфері організації здійснення соціально-виховної, профілактичної роботи, реалізації спільних профілактичних та інформаційних заходів із дітьми та молоддю, засудженими до покарань, не пов’язаних з позбавленням, та складено план спільних дій на І півріччя 2021 року.

Особливу увагу під час обговорення робочих питань було приділено співпраці в умовах пандемії, з урахуванням карантинних дозволів та обмежень.

Білгород-Дністровський міськрайонний відділ філії ДУ «Центр пробації» в Одеській області