Хотіти недостатньо, необхідно діяти

Й.Гете
 

Презентація навчального закладу

 

Кожного дня людина постає перед десятками виборів – чим займатись, як проводити день, чого досягати і чи досягати взагалі. С тих пір, як людина стає, більш-менш, самостійною, все її життя - результат тих самих виборів і рішень, які вона приймає щодня. Хочете краще виглядати і добре себе почувати – ведіть здоровий спосіб життя, хочете побудувати успішну карєру – багато працюйте і будьте професіоналом в певній області, а до цього – сумлінно навчайтеся.

11.01.2021 року спеціалісти відділу активної підтримки безробітних організували он-лайн-зустріч учнів випускних класів Бритівського ЗЗСО з представниками Білгород-Дністровського морського рибопромислового коледжу.

Учням презентували навчальний заклад, завдяки чому вони дізналися якими професіями можуть оволодіти в його стінах, які документи потрібно подавати, щоб навчатися на бажаному факультеті, а також познайомилися з директором та декількома викладачами коледжу.

Звісно, це не означає, що всі учні мусять навчатися саме тут, але у них зявився варіант, а далі все залежить від них, від їх вибору.

Центр зайнятості допоможе Вам розширити кордони та побачити ще більше життєвих можливостей.