Можливості - обмежені, здібності – безмежні

 

 

«Дуже важливо просто не здаватися»

Стівен Гокінг

Існує багато прикладів, коли люди з обмеженими можливостями стають успішними у різних сферах життя.  Подолання проблем осіб з інвалідністю у сфері зайнятості, враховуючи сучасну ситуацію на ринку праці, вкрай важливо.

03  грудня 2020  у Білгород-Дністровському міськрайонному центрі зайнятості відбувся груповий профконсультаційний захід до Міжнародного Дня осіб з інвалідністю. Провідний фахівець відділу активної підтримки безробітних  Анастасія Земляна надала учасникам  консультацію  щодо вірного вибору професії, практичні рекомендації з приводу пошуку роботи, враховуючи стан здоров’я, наявні знання, вміння та навички.

Начальник відділу «Білгород-Дністровського Бюро правової допомоги» Олена Боян  розповіла про право осіб з інвалідністю на отримання безоплатної  вторинної  правової допомоги, надала  роз'яснення   з приводу чинного законодавства про працю для цієї категорії. 

Після жвавого обговорення були  визначені бар’єри та труднощі,  з якими стикається людина з особливими потребами при працевлаштуванні. Присутні отримали вичерпні відповіді на усі запитання та роздатковий матеріал.

Фото без опису