Спільна нарада

 

    З метою забезпечення належного виконання судових рішень, налагодження співпраці та координації зусиль 5 листопада 2020 року відбулась спільна нарада за участі начальника Білгород-Дністровського міськрайонного відділу пробації Наталії Короткової та тимчасово виконуючим обов’язки заступника начальника сектору кримінальної поліції Білгород-Дністровського відділу поліції Сєбова Вадима

     Протягом зустрічі були визначенні найбільш актуальні напрями взаємодії служб. Розглянуто та обговорено алгоритм взаємодії органів поліції з уповноваженим органом з питань пробації, щодо оголошення у розшук осіб, засуджених до покарань не пов’язаних з позбавленням волі, місцезнаходження яких невідоме. Також  обмірковували проблемні питання, які виникають під час розшуку вищезазначених осіб. Учасники наради прийняли рішення про постійне сумісне вирішення проблемних питань та удосконалення даного напрямку роботи.

       Завдяки спільними діями, що являється основними показниками належної якості роботи, які полягають в постійній та оперативній співпраці обох сторін, заплановані заходи обов’язково дадуть  позитивний результат.

 

Білгород-Дністровський міськрайонний відділ філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області