Робоча зустріч організована громадським рухом «Віра, Надія, Любов»

 

   В рамках проекту «Впровадження національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в тому числі дітьми, в Одеській області» 16 жовтня 2020 року відбулася робоча зустріч організована громадським рухом «Віра, Надія, Любов». В робочій зустрічі прийняли участь Білгород-Дністровський міськрайонний відділ  пробації, представники ОТГ, центри соціальних служб, спеціалісти Одеського міського Центру безоплатної вторинної правової допомоги.

     Під час  зустрічі розглянули основні проблеми у сфері протидії торгівлі людьми та його висвітлення у сучасному законодавстві, способи та методи подолання даного явища. Також  презентували актуальні питання змін до законодавства з питань запобігання та протидії домашньому насильству, спрямованих на реалізацію положень Конвенції Ради Європи про запобігання насильству стосовно жінок і домашньому насильству та боротьбу з цими явищами. Розповіли про особливості регулювання даного явища у міжнародному та національному законодавстві.

       Були представлені, буклети  та інформаційні листівки - пам’ятки друкованих інформаційних матеріалів,  для використання в інформаційно-просвітницькій роботі.

       Учасники мали змогу задавати питання і отримати вичерпну відповідь, а також домовились про майбутню взаємодію.

 

Білгород-Дністровським МРВ філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області

 Фото без описуФото без опису