Фото без опису

Відчуття, які виникають першого вересня, не можливо порівняти ні з якими іншими відчуттями з дитинства. День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей. Перший дзвінок і початок нового навчального року – це свято викладачів та вчителів, студентів та учнів, батьків, наших друзів і в якійсь мірі навіть свято, яке якимось неймовірним дивом об’єднує всі покоління.

Фото без опису
Урочисто, з квітами та посмішками, зустріли новий навчальний рік в усіх навчальних закладах Маразліївської сільської ради. Але особливим початок нового навчального року, був для учнів Олексіївської ЗОШ І – ІІ ступенів. Адже цього року навчальний – заклад набув нового естетичного вигляду та змінився до невпізнанності. Готувалися до свята і учні, які прийшли до школи з квітами, дівчатка в гарних сукнях з білими бантами, а хлопці в вишиванках, як справжні патріоти України.
На свято Першого дзвоника завітали представники: Департаменту освіти і науки Одеської ОДА (Стельмах Н.О), Білгород – Дністровської районної ради (Орлова В.В.), голова (Чумак О.О.) та секретар (Топор А.І.) Маразліївської сільської ради та начальник Управління освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту (Гайцук І.І.). Почесним гостем свята став Юрескул Борис Петрович керівник СФГ «Колос», який доклав максимум зусиль для того, щоб свято першого дзвоника відбулося в Олексіївській ЗОШ, саме першого вересня. 
Гостями було сказано багато теплих слів на адресу учителів та учнів, проте найбільше привітань отримали першокласники та випускники школи. 
Запрошені гості бажали першокласникам і батькам, щоб вони були здорові, діти гарно вчились, слухали вчителів. Випускникам бажали підкріпити свої знання і визначитись у своєму професійному шляху. 
Адміністрація школи привітала вчителів – ювілярів, а учні підготували цікаві святкові таночки та пісні, вірші. 
Урочистості на шкільному подвір'ї довго не тривали і невдовзі діти з вчителями відправилися до своїх рідних класів, де класними керівниками був проведений перший урок присвячений патріотизму.Фото без опису