УКРАЇНА

Одеська область, Білгород-Дністровський район

Маразліївська сільська рада

Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

Про надання згоди громадянці України

Водленщук Тетяні Анатоліївні   на розробку

проекту землеустрою щодо відведення земельної

ділянки для будівництва і обслуговування житлового

будинку, господарських будівель і споруд

(присадибна ділянка) в  с. Широке, по вул. Миру, 227,

Білгород-Дністровського району, Одеської області

 

           Керуючись пунктом 34 ст.26 Закону України «Про  місцеве самоврядування в Україні», ст. ст. 118,120,121, Земельного Кодексу України, беручи до уваги зміни до Земельного законодавства України щодо документації із землеустрою, розглянувши заяву Водленщук Тетяни Анатоліївни про надання згоди на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,1500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с.Широке  по вул. Миру, 5, Білгород-Дністровського району, Одеської області, Маразліївська сільська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати згоду громадянці України  Водленщук Тетяні Анатоліївні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,1500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд(присадибна ділянка) із земель житлової та громадської забудови Маразліївської сільської ради  в селі  Широке, по вулиці Миру, 5, Білгород-Дністровського району, Одеської області.

2. Громадянці  Водленщук Т.А. виготовити проект землеустрою з урахуванням вимог статей 186, 1861 Земельного кодексу України та державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою  та погодити його на сесії сільської ради.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань будівництва, екології, природокористування та земельних відносин (голова Коваленко В. С.).

 

Маразліївський сільський голова                                                                                О.О.Чумак

                                      

с. Маразліївка

28 січня 2020 року

№ _____ - VІІ