У перший літній день в Україні, як і у цілому світі, відзначають чудове і радісне свято – Міжнародний день захисту дітей. 
Адже, дитинство – це чудова пора надій і сподівань на прекрасне життя та здійснення мрій, а наші діти – це майбутнє нашої держави, яке формується в сьогоденні. Відзначали це прекрасне свято і в навчальних закладах Маразліївської сільської ради. Так в Широківському НВК І – ІІІ ступенів зібралися усі учні початкових класів нашої дружньої громади, для того щоб повеселитися, відпочити та отримати позитивні емоції від спортивних змагань, які підготували учасникам адміністрація навчально-виховного комплексу. Святкова програма складалася з 5 етапів: інтелектуальний, художній, спортивний (командний) та спортивний для всіх запрошених гостей, а також флешмобу. Виступили перед гостями і учні старших класів Широківського НВК І – ІІІ ступенів, які танцювали сучасні таночки та вболівали за маленьких спортсменів. Крім того, підтримати своїх дітей приїхали вчителі, батьки, друзі та не байдужі односельчани.

Фото без опису

В ході двогодинної естафети перемогу здобули учні Маразліївського НВК І ступеня та Широківського НВК І – ІІІ ступенів. Друге, почесне місце з відривом в один бал посіли учні Великомар’янівського НВК І ступеня, третє місце вибороли учні Олексіївської ЗОШ І – ІІ ступенів, а четверте місце посіли учні Долинівського НВК І ступеня. Завершилося свято концертною програмою, де маленькі артисти співали, танцювали та раділи сьогоднішньому дню. Після концертної програми всі діти початкової школи зібралися на шкільному стадіоні та утворили велике сонце, яке засяяло блакитно-жовтими кольорами. Запросили усіх присутніх на святі і до шкільної їдальні, де можна було, поласували смачними млинцями та морозивом. Маємо надію, що сьогоднішнє свято, яке відбулося в Широківському НВК стане традиційним і буде кожного року збирати усіх діток нашої громади в одну дружню, шкільну родину.Фото без опису