УКРАЇНА

                                            Маразліївська сільська рада

                          Білгород-Дністровський район Одеська область

                                            

                                          Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

 

Про припинення права постійного

користування земельною ділянкою

Маразліївським комбікормовим заводом

та передачу земельної ділянки в землі

запасу Маразліївської  сільської ради

 

Відповідно до статей ст.83,120 Земельного кодексу України, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», щодо припинення права постійного користуванням земельною ділянкою та переведення їх в землі запасу Маразліївської сільської ради, на підставі договору купівлі-продажу будівель та споруд  між ТОВ «МАРАЗЛІЇВСЬКИЙ КОМБІКОРМОВИЙ ЗАВОД»  та Маразліївською сільською радою від 13.09.2020 р. №780,  враховуючи пропозиції постійної комісії з земельних відносин, природокористування, планування території,  будівництва,  архітектури, охорони пам'яток історичного середовища та благоустрою, Маразліївська сільська  рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Припинити право постійного користування земельною ділянкою   площею 4.4631 га; кадастровий номер ділянки: 5120884200:01:003:0810, з цільовим призначенням J.11.02 Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості яка знаходиться за адресою Одеська область, Білгород-Дністровський район, с. Маразліївка, вулиця Залізнична, 1-а, яка була надана на праві Державного акта на право постійного користування землею (серія та номер ІІ-ОД № 000511), виданого Маразліївською сільською радою Білгород-Дністровського р-ну Одеської області  та зареєстрованого в книзі записів на право постійного користування землею за №1 від 29 грудня 2001 р .

 

          2 .Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з  питань земельних відносин, природокористування,  планування території, будівництва,та архітектури (голова комісії  ПИСАРОГЛО І.В.)

                    

                                

 

                      

 

                  Сільський  голова                                          Віктор ТОПОР

       

 

 

 

              с.  Маразліївка

«___»_________  2024  року   

 №________  -VIIІ