Україна

Маразліївська сільська рада

Білгород-Дністровський район Одеська область

 

Р І Ш Е Н Н Я

Про внесення змін до Програми

«Тимчасові пункти обігріву» та

 виділення додаткових коштів на її виконання

для  відділу з питань соціального захисту населення

Маразліївської сільської ради

 

                   Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Бюджетним кодексом України, заслухавши інформацію Городецької А.А. Про внесення змін і доповнень до рішення сільської ради від 23.12.2022 року №898 - VІІI „ Про бюджет Маразліївської сільської територіальної громади  на 2023 рік”(зі змінами) та рішення сільської ради №946- VІІI від 15.02.2023року «Про затвердження Програми «Пункти обігріву» та розподіл коштів вільного залишку для Відділу з питань соціального захисту населення Маразліївської сільської ради»  виділити додаткові кошти на виконання Програми «Тимчасові пункти обігріву» в сумі 273 000,00грн , Маразліївська сільська рада

ВИРІШИЛА:

 

  1. Внести зміни до Програми «Тимчасові пункти обігріву» на 2023 рік для відділу з питань соціального захисту населення Маразліївської сільської ради та виділити додаткові кошти на її виконання в сумі 273 000,00грн, а саме:
    1. На закупівлю будівельних, господарських та електричних матеріалів в сумі 200 000,00грн;
    2. На заключення договорів ЦПХ для здійснення поточного ремонту в сумі 73 000,00грн.
  2. Головному спеціалісту-бухгалтеру Відділу з питань соціального захисту населення Маразліївської сільської ради внести зміни до плану асигнувань Відділу з питань соціального захисту населення Маразліївської сільської ради на  2023 рік.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (голова - Станков М.М).

 

 

 

    Сільський голова                                                                           Віктор ТОПОР

 

  с. Маразліївка

  «      » жовтня 2023 року

  №         -VІІІ