Безбар'єрність як суспільна норма – INVAK.INFO – информационное агентство –  портал людей с инвалидностью

 

Оля Бойко координаторка комітету промислової екології та сталого розвитку European Business Association , – компаніям, які лише прагнуть стати безбар’єрними ??

«В мене також три інсайти. Перший – це, як ми вже говорили, – пошук і призначення людини-амбасадора, яка буде вести цю тему, яка буде готова віддаватися їй на повну, як емоційно, так і бути готовою присвячувати їй свій робочий і свій вільний від роботи час. Друге – це можливість комунікувати та відсутність страху комунікувати про свої невдачі. Тому що цього дуже мало на ринку, але є великий запит серед бізнесів на цю інформацію.

І третє – це така, можливо, більше порада для тих бізнесів, які починають, для малих та середніх – це впроваджувати практики з безбар’єрності від самого початку, тому що потім трансформувати бізнес-процеси досить складно. І часто це майже неможливо без значних фінансових витрат.

Все в ваших руках! Будьте безбар’єрними від самого початку!»

??Нагадаємо, велика зустріч представників компаній, які входять до спільноти «Бізнес без бар’єрів», відбулася в рамках тижня «Інклюзивності та Різноманіття» від Данон Україна

«Бізнес без бар’єрів» – ком’юніті великих українських та міжнародних компаній, які згуртувалися навколо ініціативи першої леді Олена Зеленська «Без бар’єрів».

#бізнесбезбарєрів #bezbariernist #безбарєрність #barrierfree