Сьогодні, 18 січня 2022 року відбулося засідання обласної селекторної наради, яку очолював голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій ГРИНЕВЕЦЬКИЙ. В даному заході взяв участь голова райдержадміністрації Василь САМОКИШ спільно з керівниками структурних підрозділів РДА причетних до виконання завдань, згідно затвердженого  порядку денного  селекторної  наради.

А саме, щодо  можливих  джерел  фінансування з Державного бюджету України проєктів розвитку Одеської області. Очільник району Василь Петрович  закцентував увагу  керівника  відділу фінансів райдержадміністрації та надав їй доручення щодо проведення роз’яснювальної роботи  з керівництвом територіальних громад району про недопущення повернення коштів з державного бюджету-субвенцій в 2022 році, які виділяються для розвитку соціальної сфери територіальних громад (освіта, культура, медицина). Також сприяти залученню додаткових джерел фінансування сільських, селищних та міських рад  шляхом  їх  участі в державних програмах, спрямованих на покращення добробуту населення.

Відділу з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації продовжити роботу щодо ліквідації можливих наслідків надзвичайних ситуацій зимового періоду в Білгород – Дністровському районі:  своєчасне та неухильне  реагування у випадках надзвичайних ситуацій; організація оповіщення населення району про надзвичайні ситуації та дотримання заходів безпеки; проведення інформаційно – роз’яснювальної роботи  серед широких верств населення по заходам безпеки через друковані засоби масової інформації, соціальні мережі, місцеве  телерадіомовлення.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису