Сьогодні, 18 січня 2022 року відбулося засідання обласної селекторної наради, яку очолював голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій ГРИНЕВЕЦЬКИЙ. В даному заході взяв участь голова райдержадміністрації Василь САМОКИШ спільно з керівниками структурних підрозділів РДА причетних до виконання завдань, згідно затвердженого  порядку денного  селекторної  наради.

А саме, щодо  можливих  джерел  фінансування з Державного бюджету України проєктів розвитку Одеської області. Очільник району Василь Петрович  закцентував увагу  керівника  відділу фінансів райдержадміністрації та надав їй доручення щодо проведення роз’яснювальної роботи  з керівництвом територіальних громад району про недопущення повернення коштів з державного бюджету-субвенцій в 2022 році, які виділяються для розвитку соціальної сфери територіальних громад (освіта, культура, медицина). Також сприяти залученню додаткових джерел фінансування сільських, селищних та міських рад  шляхом  їх  участі в державних програмах, спрямованих на покращення добробуту населення.

Відділу з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації продовжити роботу щодо ліквідації можливих наслідків надзвичайних ситуацій зимового періоду в Білгород – Дністровському районі:  своєчасне та неухильне  реагування у випадках надзвичайних ситуацій; організація оповіщення населення району про надзвичайні ситуації та дотримання заходів безпеки; проведення інформаційно – роз’яснювальної роботи  серед широких верств населення по заходам безпеки через друковані засоби масової інформації, соціальні мережі, місцеве  телерадіомовлення.