1 грудня 2021 року, працівниці Карітасу Одеса у приміщенні Білгород-Дністровської міської ради провели семінар на тему «Торгівля людьми та трудова експлуатація. Ідентифікація осіб, які постраждали від торгівлі людьми. Механізм взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Україні».

У семінарі взяли участь: представник Білгород-Дністровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області, посадові особи міської ради,представники Департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я, органів соціального захисту населення, закладів освіти міста та відділу поліції.

Учасники познайомились із законодавством, яке регламентує діяльність у цій сфері, формами торгівлі людьми, етапами здійснення злочинної діяльності, алгоритмом ідентифікації осіб та послідовністю взаємодії в разі звернення по допомогу.

Під час навчання велись жваві обговорення практичних кейсів. Присутні на заході не лише отримали знання, а й змогли попрактикувати щодо механізму взаємодії структур для надання допомоги.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису