Сім´я, увібравши в себе історичний досвід всіх попередніх поколінь, завжди була і залишається осередком збереження духовних і культурних традицій нації. Весь світ знає, якою талановитою, працелюбною, духовно багатою є українська нація. Ці високі якості закладаються саме в сім´ї, де дитина отримує перші уроки любові до батька, матері, до своєї Батьківщини. У сім´ї вона набирається сил і натхнення, які допомагають їй впродовж всього життя долати життєві труднощі, досягати вершин і отримувати перемоги, адже саме родина є тією цеглинкою, з якої складається добробут та спокій у нашій державі.

На базі Білгород-Дністровського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області проводились заходи в рамках тижневика «Сімейні цінності». Працівниками відділу пробації було організовано ряд заходів основна мета, яких - підвищення статусу родинно-сімейного виховання, сприяння побудові близьких емоційних зв’язків між членами родини, підтримка просоціального оточення суб’єктів пробації, виховання відповідального батьківства та запобігання проявам насилля в родині.

   8 липня 2021 року за участю благочинного Білгород - Дністровського округу  Одеської єпархії протоієрея Рустика для під облікових була проведена година – спілкування «Сім’я. Цінності мого життя», в ході якої було наголошено на важливому аспекті як «спілкування», «увага» та «повага»  один до одного, що  являються основою для побудови близьких емоційних зв’язків.

Наприкінці  заходу учасники висловили подяку за цінні життєві поради. В свою чергу благочинний привітав присутніх із святом сім’ї, та надав подарунки.