30 вересня – День усиновлення
В День святих Віри, Надії та Любові, а також їхньої матері Софії, відзначається День усиновлення в Україні, який згідно з Указом Президента України від 27 листопада 2008 року № 1088/2008, святкується щорічно 30 вересня.
Віра, Надія і Любов, які уособлюють головні християнські чесноти, втілюють ідеали мудрості й відкритого серця, безсумнівно, стануть добрими покровительками цього свята.
Свято встановлено в Україні, враховуючи суспільну значущість усиновлення в забезпеченні права кожної дитини на виховання в сім’ї, з метою підтримки та розвитку національного усиновлення.
З нагоди Дня усиновлення колектив Управління освіти, кульутри, сім'ї, молоді та спорту виконавчих органів Маразліївської сільської ради висловлюють щиру подяку за вагомий внесок у забезпеченні реалізації права кожної дитини на виховання в сім’ї всім опікунам, піклувальникам, прийомним батькам та батькам – вихователям, які створили прийомні сім’ї та проживають на території нашої громади!
Дуже приємно усвідомлювати, що діти, які залишилися без піклування батьків, оточені турботою і увагою, зігріті родинним теплом і любов’ю. Ми переконані в тому, що вам вистачить життєвої мудрості, душевної сили, батьківського таланту підтримати і виховати дітей, підготувати їх до самостійного життя, зробити їх щасливими.
Глибоко віримо в те, що усиновлення та інші форми сімейного виховання, як у нашій громаді, так і в усій Україні будуть активно розвиватися і надалі, адже у дитини повинні бути батьки – це закон життя, який не підлягає переглядам і сумнівам.
Від усього серця вітаємо вас з Днем усиновлення! Нехай щедрість і милосердя вашої душі множаться з кожним днем!

Фото без опису