Семінар на тему «Здоровий спосіб життя».

 

9 червня 2020 року волонтер та представник благодійного фонду «Шлях додому» Смолягович Олена провела для підоблікових Білгород-Дністровського міськрайонного відділу з питань пробації семінар  на тему «Здоровий спосіб життя».

Мета заходу полягала у тому, щоб донести до суб’єктів пробації корисну інформацію про здоров’я, фактори, що впливають на здоров’я, формування негативного ставлення до шкідливих звичок та бажання навчитися дбати про своє здоров’я. 

Під час зустрічі Олена Смолягович обговорила з учасниками особливості способу та стилю життя, норми здорової поведінки. Розповіла про негативні наслідки шкідливих звичок, серед яких формування залежності та розвиток патологічних змін в організмі людини, які провокують виникнення хвороб. Особливу увагу присутніх вона зосередила на необхідності додержання безпечної сексуальної поведінки, профілактики захворювань на туберкульоз, ВІЛ/СНІД, венеричні захворювання та гепатит.

Наприкінці заходу учасники мали змогу поставити свої запитання та отримати консультацію, також їм були роздані інформаційно-роз’яснювальні матеріали.

 

Тетяна Товстига

Білгород-Дністровський МР відділ

філії ДУ «Центр пробації» в Одеській області