Голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Куций передав бригадам «швидкої допомоги» ключі від 85 авто. Отримали такий гарний, для покращення своєї роботи подарунок, і працівники пункту екстреної медичної допомоги та медицини катастроф с. Маразліївка.

Для довідки. Комплектація машин: портативний кисневий балон, ноші (каталка), пульсоксиметр портативний плюс елементи живлення, глюкометр, дефібрилятор – монітор, капнограф, електрокардіограф, багатоканальний портативний із можливістю телеметричної передачі ЕКГ-сигналу, інфузійний пристрій поршневого типу, мішок дихальний реанімаційний, небулайзер, холодильний транспортний для зберігання медикаментів та льоду. Зокрема, є все реанімаційне обладнання, яке необхідне для підтримки життєдіяльності пацієнта та його оперативного транспортування до лікарні.

Радіємо разом з нашими працівниками пункту екстреної медичної допомоги та медицини катастроф с. Маразліївка з отриманням такої необхідної спец техніки для роботи та бажаємо Вам легкої роботи та зменшення кількості хворих пацієнтів.

Фото без опису