Україна

Маразліївська сільська рада

Білгород - Дністровського району Одеської області

 

 

РІШЕННЯ (ПРОЕКТ)

 

 

Про надання згоди Шиліній Олені Михайлівні

на приватизацію житлової квартири

№ 54 в будинку № 91 по вул. Верхня в с. Олексіївка

 

 

      Керуючись пп. 30 п.1 ст. 26, ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  п.1 ст.1 Закону України «Про приватизацію державного житлового фонду», розглянувши заяву Шиліної Олени Михайлівни щодо надання дозволу на приватизацію житлової квартири № 54 в будинку № 91 по вул. Верхня в селі Олексіївка, яка є комунальною власністю територіальної громади Маразліївської сільської ради, та додані документи, враховуючи пропозиції житлової комісії,  Маразліївська сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Надати згоду  Шиліній Олені Михайлівні, що мешкає в селі Олексіївка, (склад сім’ї – одна особа) на приватизацію житлової  квартири  № 54 в будинку № 91 по вул. Верхня в селі Олексіївка, яка є комунальною власністю територіальної громади Маразліївської сільської ради.

2. Зобов’язати відповідального квартиронаймача гр. Шиліну Олену Михайлівну заключити з КП «Олексіївське» договір про надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту (голова комісії - Іваненко В.М.)

 

 

 

 

Маразліївський сільський голова                                                        В.О. Топор