Єдина справжня помилка – не виправляти

своїх минулих помилок

Конфуцій

28.07.2020 року провідний фахівець з питань зайнятості відділу активної підтримки безробітних Валентина Касаткіна-Белікчі провела вебінар на тему: «Коли одна можливість зникає, натомість з’являються дві». Захід відбувся в онлайн-режимі з громадянами, які знаходяться на обліку в пенітенціарній службі, міра покарання яких не пов'язана з позбавленням волі. 

У семінарі взяли участь 5 осіб, звільнених від відбуття покарання з випробувальним терміном. Фахівець центру зайнятості проінформувала про послуги служби зайнятості, про перспективи працевлаштування та актуальні професії на місцевому ринку праці. Ознайомила з умовами навчання на платформі Coursera.

Якщо Ви втратили роботу, або ще не маєте трудового стажу, або стоїте на роздоріжжі життя і не знаєте чим хочете займатися, центр зайнятості стане для Вас тією самою стежкою, котра приведе до змін Вашого життя на краще. Ми пропонуємо роботу, а хочете, - допоможемо здобути ще одну професію, проведемо профорієнтацію і все це супроводжується фінансовою допомогою по безробіттю.

Світ не без доброти! І ми доведемо це!!!