УКРАЇНА

Маразліївська сільська рада

Білгород-Дністровський район Одеська область

Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

 Про затвердження технічної документації

 із землеустрою щодо встановлення(відновлення)

 меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

 Звіздуну Івану Семеновичу для ведення товарного

 сільськогосподарського виробництва та передачу

 її у власність

         Керуючись ст.26 Закону України «Про   місцеве самоврядування в Україні»,   статей 12, 79-1, Земельного кодексу України, Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні»  2498-VIII від 10.07.2018, Закону України  «Про внесення  змін  до деяких  законодавчих  актів  України  щодо  визначення  складу,  змісту  та порядку  погодження  документації  із землеустрою» від 02.06.2015 р., № 497-VIII, розглянувши заяву гр. Звіздуна Івана Семеновича   про затвердження технічної документації із землеустрою у відповідності до фактичних розмірів, визначених в натурі, Маразліївська сільська рада,

ВИРІШИЛА:

    1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 6,8132 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, кадастровий номер 5120888200:01:002:0927 за адресою: Одеська область, Білгород-Дністровський район, Маразліївська сільська рада, масив 29, ділянка № 489.

    2. Передати  гр. Звіздуну Івану Семеновичу  безоплатно у власність земельну ділянку загальною  площею 6,8132 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в масиві №29, ділянка №489 на території Маразліївської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області, за межами населеного пункту.

    3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань будівництва, екології, природокористування та земельних відносин (голова Коваленко В. С.)

 

Маразліївський сільський голова                                                                                О.О.Чумак

 

с. Маразліївка

28 січня 2020 року

№ _____ - VІІ