Послуги на Гіді для територіальних громад

Плануєте набути статусу територіальної громади? Внести зміни до статуту? Чи потрібно отримати нове свідоцтво про державну реєстрацію статуту? Для вашої зручності — добірка найнеобхідніших державних послуг для територіальних громад. Територіальним громадам:

Пенсійні послуги на Гіді

Отримання державних послуг має бути простим та зручним — особливо якщо це послуги для людей пенсійного віку. Тепер не обов'язково ходити в держоргани, щоб дізнатись, як отримати пенсійні виплати. Про це підкаже Гід з державних послуг. А ви просто клікайте на потрібну послугу в нашій підбірці найнеобхідніших держпослуг для людей пенсійного віку. Призначення пенсії за віком

Послуги у сфері трудових відносин на Гіді

Плануєте розпочати трудову діяльність, зареєструватися в центрі зайнятості або отримати пільги за особливі умови праці? Дізнайтесь, які державні послуги для цього потрібні, на Гіді з державних послуг. Пропонуємо добірку послуг у сфері трудових відносин:

Послуги для іммігрантів на Гіді

Плануєте переїзд до України, хочете отримати посвідку на проживання або дозвіл на імміграцію? Дізнайтесь, які державні послуги для цього необхідні, на Гіді з державних послуг.  Зібрали добірку послуг, якими користуються українські іммігранти: 

Послуги у сфері виробництва та зберігання продукції на Гіді

Плануєте розпочати власне виробництво або торгівлю і не знаєте, які державні послуги для цього потрібні? Гід з державних послуг підкаже, як отримати необхідну послугу, місце, час та вартість.  Підготували добірку послуг у сфері виробництва та обігу продукції: 

Добірка послуг для тих, хто планує перевезення небезпечних вантажів,— на Гіді

На сервісі, розміщеному на порталі Дія, можна знайти інформацію про всі необхідні документи, строки та вартість на замовлення державних послуг.  Ось добірка послуг для тих, хто планує перевезення небезпечних вантажів:

Без черг та довідок: Верховна Рада прийняла в цілому законопроєкт про зміну місця реєстрацїї онлайн

Зовсім скоро українці зможуть оцінити всі переваги зміни місця реєстрації онлайн та забути про черги, довідки та спілкування з чиновниками. Чоловікам також не доведеться ходити у військкомати для цього. "За" проголосувало 238 депутатів. Зміна місця реєстрації — одна з найпопулярніших та найскладніших в отриманні держпослуг. Кожен третій українець живе не за місцем реєстрації, а більше мільйона людей живуть без реєстрації взагалі. Щоб повідомити державі, де ви живете зараз, необхідно відстояти кілька черг та зібрати чимало паперових документів.

Послуги, пов’язані з житлом на Гіді

Плануєте поліпшити житлові умови або отримати від держави житло для тимчасового проживання? Для вашої зручності зібрали добірку держпослуг, пов’язаних із житлом на Гіді.  Обирайте ту послугу, що для вас є актуальною, та дізнавайтеся: як отримати і що для цього потрібно, строк та вартість послуги, що робити, якщо вам відмовили та інше. Для свідоцтва про право власності: