Відтепер довідку з реєстру речових прав на нерухоме майно можна отримати онлайн на порталі Дія

На порталі Дія можна отримати довідку з Державного реєстру речових прав онлайн. Зараз цією послугою користуються понад мільйон людей на рік. Мінцифра спростила та оптимізувала її отримання. Вона необхідна для перевірки права на житло чи земельну ділянку, власників та співвласників, наявності вашого майна в реєстрах.  Довідка містить усю інформацію про нерухоме майно із чотирьох основних реєстрів: 

Послуги для автоперевезень на Гіді

Плануєте здійснювати автоперевезення в Україні чи за кордоном? Гід із державних послуг, як отримати ці послуги та що для цього потрібно.  Підготували добірку послуг із перевезення на Гіді з державних послуг:

Соціальні послуги на Гіді

Отримання державних послуг має бути простим та зручним — особливо якщо йдеться про соціальні послуги. Тепер не обов'язково ходити в держоргани, щоб дізнатися, як отримати соціальні виплати. Це підкаже Гід із державних послуг.  Підготували добірку соціальних послуг на Гіді: 

Як отримати житло або грошову компенсацію від держави? Послуги на Гіді

Гід з державних послуг підкаже, як отримати житло або грошову компенсацію від держави для різних категорій громадян: дітям-сиротам, внутрішньо переміщеним особам, учасникам антитерористичної операції або шахтарям.  Ми зібрали добірку послуг, яка може знадобитись при отриманні житла або грошової компенсації від держави: 

Допомога по утриманню дитини на Гіді

На яку допомогу при народженні дитини можуть розраховувати батьки? Скільки становить грошова компенсація в «пакунку малюка»? Як оформити допомогу на дитину з багатодітної сім'ї? Як отримати допомогу на дитину одинокій матері або при усиновленні дитини? Про все це розповість Гід із державних послуг. Для вашої зручності підготували добірку держпослуг, які пов’язані з виплатами на утримання дітей. 

Послуги для опікунів та піклувальників на Гіді

  Плануєте взяти під опіку або піклування дитину чи недієздатну особу? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити. Підготували для вас добірку послуг для опікунів та піклувальників на Гіді.  Призначення опікуном або піклувальником повнолітньої недієздатної особи або особи, цивільна дієздатність якої обмежена

Послуги для інвестування на Гіді з державних послуг

Плануєте розпочати професійну діяльність на фондовому ринку чи інвестувати в цінні папери? Дізнайтесь, які державні послуги для цього необхідні, на Гіді з державних послуг.  Зібрали добірку послуг, якими користуються українські інвестори: 

Послуги на Гіді для тих, хто планує купівлю судна

Плануєте купівлю судна? Не забудьте про отримання посвідчення судноводія. Якщо ви плануєте купівлю човна більше ніж 4 метри, то він має бути зареєстрований та мати судновий білет. Для вашої зручності зібрали добірку, яка може знадобитись під час купівлі судна:

Послуги для внутрішньо переміщених осіб на Гіді

За даними Уряду, в Україні нараховуються близько 1,5 млн внутрішньо переміщених осіб. Це люди, які залишили свої домівки, рятуючись від війни, або покинули тимчасово окуповану територію, пов'язуючи своє майбутнє з Україною.  Держава надає різноманітні види допомоги таким особам, які ми зібрали в добірку послуг на Гіді: 

Послуги на Гіді для людей з інвалідністю

Безбар’єрний доступ до держпослуг — один із пріоритетів Мінцифри. Завдяки Гіду з держпослуг людям не потрібно зайвий раз контактувати з представниками держустанов, щоб “просто запитати”. Вся необхідна інформація про те, як отримати понад 1800 послуг, вже доступна на Гіді. Для вашої зручності підготували добірку найнеобхідніших держпослуг для людей з інвалідністю, дітей з інвалідністю та людей, що піклуються про них.