Фото без опису

Кожна українська дитина потерпає від російської агресії. Тисячі дітей залишаються в російській окупації або депортації і потребують нашої допомоги.

⚡️ Українська мережа за права дитини, наші партнери, державні органи влади щодня працюють у синергії над поверненням українських дітей додому.

За період діяльності проєкту «Шлях додому» від травня 2023 року нам вдалося повернути 115 дітей.

За кожною цифрою – доля конкретної дитини, чиї права, добробут, а часом і життя, поставлені на карту.

Якщо ваша дитина опинилася на тимчасово окупованій території, в росії чи в Білорусі, і Вам необхідна допомога у возз’єднанні з нею — ми допоможемо!

Для отримання додаткової інформації:

▪️телефонуйте за номером 050 015 58 46,

▪️пишіть в особисті повідомлення у Facebook Українська мережа за права дитини

▪️або на електронну адресу ucrn.office@gmail.com

❗️Закликаємо батьків та законних представників дітей якнайшвидше повертатися в підконтрольні Україні регіони — це убезпечить вас і вашу дитину від залякування, фізичного і морального тиску, примусового переміщення і розлучення.

🤲Просимо всіх небайдужих у поширені нашого інформаційного ролика, щоб ще більше людей могли дізнатися про можливість повернення своїх дітей додому.

💛Щиро дякуємо Ірмі Вітовській-Ванці, українській акторці театру та кіно, за озвучення ролика.

Також дякуємо Олександру Мусевичу та Антону Мудраку за звукозапис.

«Шлях додому» – проєкт, спрямований на пошук і повернення дітей, переміщених в рф або на непідконтрольні уряду України території, а також на возз’єднання сімей, діти з яких опинилися в окупації без батьків. Проєкт реалізує Українська мережа за права дитини в партнерстві з Save the Children in Ukraine.

Також нашими партнерами є: Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, Офіс Омбудсмана України, Благодійний фонд EDUKIDS, Медійна ініціатива за права людини.

❗️Матеріали, розроблені у рамках проєкту, не обов’язково відображають офіційну позицію Save the Children.