Описание: Описание: Описание: Описание: TSIGN

Україна

Маразліївська сільська рада

Білгород-Дністровський район Одеська область

 

Р І Ш Е Н Н Я ПРОЕКТ)

 

Про затвердження  «Програми підтримки відділу фінансів

Білгород-Дністровської районної державної

адміністрації на 2024 рік» та виділення коштів

на її виконання

 

         Відповідно до пункту 22 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши листа начальника відділу фінансів Тетяни ВОЛКАНОВОЇ, з метою виконання заходів щодо підвищення ефективності роботи , є необхідність внесення змін та доповнень до рішення сесії Маразліївської сільської ради №1181-VІІІ від 22.12.2023 року «Про бюджет Маразліївської сільської ради на 2024 рік», затвердити «Програму підтримки відділу фінансів Білгород-Дністровської районної державної адміністрації на 2024 рік» та виділити кошти на її виконання в сумі 25 000,00грн,  сільська рада

 

           ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити Програму підтримки відділу фінансів Білгород-Дністровської районної державної адміністрації на 2024 рік (далі – Програма) (додається) на придбання багатофункціонального пристрою (принтер/сканер). 
  2. Виділити кошти на її виконання в сумі 25 000,00грн на 2024 рік для відділу фінансів Білгород-Дністровської районної державної  адміністрації.
  3. Відповідальність за організацію виконання цього рішення покласти на начальника фінансового управління Маразліївської сільської ради Городецьку А.А..
  4. Контроль за виконання рішення покласти на постійні комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (голова Станков М.М.).

 

 

 

 Сільський голова                                                                 Віктор ТОПОР

 

 

 

 

с. Маразліївка

«12» вересня 2024 року

 №         -VІІІ