МАРАЗЛІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БІЛГОРОД -ДНІСТРОВСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 ХХХVІІІ сесія VІІІ скликання 

 

Р І Ш Е Н Н Я (ПРОЕКТ)

 

12 вересня  2024 року                              с. Маразліївка                                   _______

 

 

Про внесення змін до рішення сільської ради

від 24.12.2024р. № 47 - VІІІ

«Про затвердження старости

Монашівського  старостинського округу»

 

      

      Керуючись частиною 1 статті 54-1, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 10, 14, 15 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування»,  Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розвитку інституту старост» від 14.07.2021 року №1638-ІХ, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики, регламенту та регуляторної діяльності, сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

        1. Внести зміни до рішення сільської ради від 24.12.2024р. № 47-VІІІ«Про затвердження старости Монашівського  старостинського округу», а саме до п.2 даного рішення, в якому вказати:

        1.2. Взяти до відома наявний у МУНТЯН Лілії Олександрівни, старости Монашівського старостинського округу, 9 ранг посадової особи органів місцевого самоврядування в межах VІ категорії посад.

        2. Взяти до уваги, що посада старости з 01 серпня 2021 року віднесена до V категорії посад, відповідно до чого:

        2.1. Зберегти за МУНТЯН Лілією Олександрівною, старостою Монашівського старостинського округу, 9 ранг посадової особи органів місцевого самоврядування в межах V категорії посад.

        3. Головному спеціалісту-бухгалтеру сільської ради здійснити всі відповідні перерахунки виплат у період з 04.01.2021 року по 12.09.2024 року.

        4. Відповідальній особі за ведення кадрової роботи внести відповідні зміни до особової справи МУНТЯН Л.О., а також на її вимогу – до трудової книжки.

        5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики, регламенту та регуляторної діяльності ради (голова комісії ПЕСТОВ О.В.).

 

 

 

 

 Сільський голова                                                                                Віктор ТОПОР