Незалежні. Вільні. Нескорені.

24 серпня українці по всьому світу відзначають День Незалежності України – надзвичайне досягнення нашого народу на довгому і тернистому шляху боротьби за самоутвердження української нації. У цей день ми схиляємо голови перед тими, хто ціною свого життя боронить наш суверенітет. Ми дякуємо тим, хто захищає наших дітей. Ми підіймаємо синьо-жовті прапори на честь нашої свободи. Свободи, яку у нас не відібрати.

28 серпня 2024 року для підоблікових Білгород-Дністровського районного відділу філії ДУ «Центр пробації» в Одеській області, які вчинили злочин проти основ національної безпеки України, проведено виховний захід присвячений Дню Незалежності України, під час якого їм було продемонстровано документальну стрічку українського режисера Дмитра Сухолиткого-Собчук «Літургія протитанкових перешкод». Дана стрічка була презентована за сприяння Мережі DOCU/CLUB кіноклубу документального кіно про права людини Docudays UA і яка розповідає про українську реальність, розділену на два періоди – до і після війни .У національному опорі кожен громадянин і кожна громадянка намагається допомогти. Українці змінюють професії й адаптуються до потреб воєнного часу. Скульптори виробляють протитанкові перешкоди у своїх майстернях…

Метою даного заходу було пробудити пізнавальні інтереси у суб’єктів пробації до вивчення історії та культури українського народу; виховання поваги до державної символіки та любові до рідного краю, патріотизму, почуття гордості за приналежність до української нації та особистої відповідальності за долю своєї держави й народу; формування в них національної свідомості і ціннісного ставлення до держави.

На зображенні може бути: 3 людини, телевізор, екран, проєктор, ігровий контролер та текст