Описание: Описание: Описание: Описание: Описание: TSIGN

Україна

Маразліївська сільська рада

Білгород - Дністровського району Одеської області

 РІШЕННЯ

Про виділення коштів від перевиконання за І півріччя 2024 року на ремонт (експлуатаційне утримання) автомобільної дороги загального користування місцевого значення С160416 Олексіївка-Марянівка-Широке, як субвенцію до обласного бюджету Одеської області

           Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Бюджетним кодексом України, відповідно до законів України від 02 червня 2015 року №490-УІІІ «Про внесення змін до деяких законів України про співфінансування ремонту доріг державного значення», від 02 червня 2015року №491-УІІІ «Про внесення змін до ст.91Бюджетного кодексу України щодо співфінансування ремонту доріг державного значення», «в»п.10ч.1ст.91Бюджетного кодексу України,п.8ст.20,ч.5ст.40Закону України «Про автомобільні дороги» надані повноваження органам місцевого самоврядування здійснювати капітальний та поточний ремонт вулиць і доріг населених пунктів та інших доріг, які є складовими доріг державного значення (як співфінансування на договірних засадах) за рахунок коштів з усіх бюджетів місцевого самоврядування.

             У зв’язку з необхідністю проведення ремонту автомобільної дороги загального користування місцевого значення С160416 Олексіївка-Марянівка-Широке, що знаходяться на балансі Державного підприємства «Служби місцевих автомобільних доріг» в Одеській області та у державній власності, яка на даний час знаходиться у небезпечному експлуатаційному стані, зважаючи на недостатній обсяг фінансування з Державного бюджету України заходів з проведення ремонтів і утримання автомобільних доріг загального користування, беручи до уваги постанову Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2021 року №122 «Деякі питання дорожнього господарства», розглянувши подання Маразліївського сільського голови та враховуючи висновки постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва сільської ради, заслухавши інформацію Городецької А.А. про внесення змін і доповнень до рішення сільської ради №1181-VІІІ від 22.12.2023 року «Про бюджет Маразліївської сільської ради на 2024 рік» про надання згоди на виділення коштів на експлуатаційне утримання автомобільної дороги загального користування місцевого значення С160416 Олексіївка-Марянівка-Широке в сумі 1 500 000,00грн,  сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Виділити кошти з перевиконання за І півріччя 2024року на ремонт (експлуатаційне утримання) автомобільної дороги загального користування місцевого значення С160416 Олексіївка-Марянівка-Широке загальної протяжності 17,2км на умовах співфінансування та передачі коштів в сумі 1 500 000,00грн як субвенцію з місцевого бюджету державному бюджету за КПКВ 3719730 «Субвенція з місцевого бюджету на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах».
  2. Фінансовому управлінню Маразліївської сільської ради, у відповідності до п.1 цього рішення, внести зміни і доповнення до рішення сільської ради №1181-VІІІ від 22.12.2023 року «Про бюджет Маразліївської сільської ради на 2024 рік» та передати трансферт з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програми .
  3. Доручити сільському голові Віктору ТОПОРУ укласти із головою Одеської обласної державної адміністрації договір про передачу коштів у вигляді міжбюджетних трансфертів з бюджету Маразліївської сільської територіальної громади до обласного бюджету Одеської області у відповідності до п.1 цього рішення.
  4. Координацію роботи по виконанню цього рішення покласти на начальника фінансового управління Маразліївської сільської ради Анну ГОРОДЕЦЬКУ та сільського голову Віктора ТОПОРА.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва (голова - Станков М.М).

 

 

 

 

 

Сільський голова                                                                           Віктор ТОПОР

 

с. Маразліївка

«11  » липня  2024 року

 №        -VІІІ